Lidl Sverige

Lidl Plus firar 1 år

Dela

I dagarna har det gått 1 år sedan Lidl Sverige lanserade sin app-baserade kundklubb – Lidl Plus. Populärast är kundklubben i Arboga, Strängnäs och Västervik, där det finns flest användare.

Via Lidl Plus kan de kunder som registrerat sig i appen, ta del av extra fördelaktiga rabatter och erbjudanden. Det första året har varit fyllt med nya funktioner som bonus, digitala kvitton och lyckohjul. En helt ny funktion är också möjligheten att endast få kvittot digitalt. Något som efterfrågats av Lidls kunder.

- På ettårsdagen är vi mycket nöjda med Lidl Plus, vi har överträffat våra högt ställda mål. Det är kunderna med, då vi sedan start har varit lyhörda inför våra kunders önskemål och tagit in förslag om nya funktioner. Ett halvår in lanserade vi bonusen, nu senast digitalt kvitto. Tillsammans med vassa medlemserbjudanden och andra förmåner är Lidl Plus generöst. Vi vill att det ska vara fördelaktigt att handla hos oss, oavsett matbudget, säger Robert Stekovic, Kommersiell Direktör på Lidl Sverige.

Skraplotten som finns i appen från och till är mycket uppskattad av Lidls kunder. Hittills har över 5,8 miljoner skraplotter delats ut. Bland de vinster som valts att plockas ut är snabbmakaroner på första plats, tätt följt av fullkornsspagetti och dubbeldaim.

– Framöver kommer vi fortsätta att utveckla Lidl Plus med fokus på kundspecialiserade erbjudanden. Vi ser också en stor potential att fortsätta utveckla vår medlemsklubb, speciellt vad gäller nya funktioner, samarbeten och tredjehandserbjudanden, säger Robert Stekovic.

Det här är Lidl Plus
Lidl Plus är appen kunden laddar ner för att få tillgång till Lidls kundklubb. Tack vare Lidl Plus har kunden alltid tillgång till alla Lidl Sveriges erbjudanden, kampanjer och information direkt i telefonen. Appen är helt gratis och tillgänglig på mobila enheter med Android och iOS. Registrera dig snabbt och enkelt i mobilappen för att bli Lidl Plus-medlem. Därefter är det bara att scanna din app i kassan innan du betalar för att ta del av alla förmåner.

Läs mer om Lidl Plus: Lidl Plus – Spara mer med Lidl Plus-appen

Kontakter

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 203 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum