Lidl Sverige

Lidl Sverige återkallar Getost Bûche de Chèvre – kan innehålla metallbitar

Dela

Lidl Sverige återkallar Getost Bûche de Chèvre, Chêne d' Argent, då det kan finnas risk för metallbitar i produkten. Kunder som har köpt och fortfarande har kvar produkten ska kassera denna alternativt returnera varan till närmaste butik.

Kunderna får självklart pengarna tillbaka även utan uppvisande av kassakvitto. Det går även bra att kontakta vår kundtjänst. Lidl Sverige beklagar detta och ser allvarligt på det inträffade. Lidl Sverige utreder nu tillsammans med leverantören hur detta kunnat ske samt för att förhindra så att något liknande inte sker i framtiden.

Lidl Sverige tar detta på stort allvar och återkallar produkten omgående. Produkten har sålts i samtliga av Lidl Sveriges butiker. Inga andra produkter av märket märket Chêne d' Argent är drabbade.

Återkallandet berör endast produkten:

Artikel: Getost - Bûche de Chèvre

Förpackningsstorlek: 200g

Märke: Chêne d' Argent

Bäst-före-datum: 2022-10-06 samt 2022-10-12

Fakta Lidls kvalitetskontroller
Förutom att Lidl Sveriges leverantörer är certifierade med IFS (International Featured Standard), BRC (British Retail Consortium) eller FSSC 22000 (Foundation Food Safety System Certification), utför Lidl Sverige regelbundna oanmälda kontroller på plats hos leverantörer som genomförs av ackrediterade institut. Vi går längre än vad lagstiftningen kräver och testar dessutom alla produkter i externa ackrediterade laboratorier för att säkerhetsställa att våra produkter uppfyller högsta kvalitet.

Nyckelord

Kontakter

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 205 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl Sverige lanserar osten “Ysta”28.10.2022 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Idag lanserar Lidl Sverige en helt ny hårdost som endast kommer att säljas i Lidl-butiker runtom i landet. Osten “Ysta” är en tolv månader lagrad ost med en djup och kraftig smak med syrliga inslag och gräddiga toner. Namnet Ysta är en hyllning till svensk ostproduktion och röstades mellan 280 olika förslag fram av Lidl Sveriges medarbetare. Osten Ysta produceras naturligtvis i Sverige och är gjord på svensk mjölk.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum