Lidl Sverige

Lidl Sverige nominerade i kategorin Årets frukt- och gröntavdelning på Dagligvarugalan

Dela

Lidl Sveriges arbete för att erbjuda färsk frukt och grönt av högsta kvalitet uppmärksammades när finalisterna i Dagligvarugalan presenterades under gårdagen.

Lidl Sverige är nominerade i kategorin Årets Frukt- och gröntavdelning.
Lidl Sverige är nominerade i kategorin Årets Frukt- och gröntavdelning.

När finalisterna igår offentliggjordes stod det klart att Lidl Sverige är en av tre nominerade kandidater i kategorin Årets frukt- och gröntavdelning.

– Vi vill erbjuda alla våra kunder högsta kvalitet till bästa pris, oavsett typ av produkt. Att vi uppmärksammas för arbetet med vårt färska frukt- och grönsakssortiment är ett erkännande för alla våra medarbetare ute i butikerna och lagren samt på inköpsavdelningen. Det visar också att vårt arbete att erbjuda färska varor året om bär frukt, säger Juuso Mattila, Försäljningschef Frukt och grönt, Lidl Sverige.

Juryns nominering:

Lidl fortsätter sin målmedvetna resa med löften om hög kvalitetssäkerhet, färskt sju dagar i veckan, ett brett sortiment och stor andel svenska råvaror. Dedikerade färskhetsexperter som fokuserar på kvalitet och hållbarhet genom ett logistiksystem med hög rotation på sortimentet är en förebild för hela branschen och bidrar till köpupplevelsen. Här är förstklassigt frukt och grönt tillgängligt för alla.

Övriga finalister är Stora Coop Lund och Ica Kvantum Liljeholmen. Vinnaren presenteras på Dagligvarugalan den 13 oktober.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Lidl Sverige är nominerade i kategorin Årets Frukt- och gröntavdelning.
Lidl Sverige är nominerade i kategorin Årets Frukt- och gröntavdelning.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 205 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl Sverige lanserar osten “Ysta”28.10.2022 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Idag lanserar Lidl Sverige en helt ny hårdost som endast kommer att säljas i Lidl-butiker runtom i landet. Osten “Ysta” är en tolv månader lagrad ost med en djup och kraftig smak med syrliga inslag och gräddiga toner. Namnet Ysta är en hyllning till svensk ostproduktion och röstades mellan 280 olika förslag fram av Lidl Sveriges medarbetare. Osten Ysta produceras naturligtvis i Sverige och är gjord på svensk mjölk.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum