Lidl Sverige

Lidls bordsmargarin är bäst i test

Dela
Återigen uppmärksammas Lidl Sveriges sortiment i tidningarnas stora konsumenttest. När Göteborgs-Posten testar olika bordsmargarin var Lidls egen Ängens smör och raps den största favoriten. Omdömen som ”God smak” och ”Påminner om riktigt smör” resulterade i en förstaplats med fyra fyrar.
Lidls bordsmargarin vinner bäst i test.
Lidls bordsmargarin vinner bäst i test.

I ett nytt test från Göteborgs-Posten testar konsumentpanelen totalt åtta olika bordsmargariner med en fetthalt på minst 70 procent från olika varumärken. Den här gången tilldelas Lidls bordsmargarin Ängens raps och smör en förstaplats och var den enda sorten som nådde högre än tre fyrar.

Utöver att beskriva bordsmargarinet som god och att den påminner om riktigt smör menade även konsumentpanelen att Lidls bordsmargarin hade en ”Lite karamellig smak”, ”Fast men ändå bredbar konsistent” samt att den hade ”Ett fint besök av sälta inledningsvis”. Något som resulterade i en topplacering.

– Vi är otroligt glada och framför allt stolta över att vårt eget bordsmargarin vinner bäst i test. Det här oberoende testet bekräftar vår tro att hög kvalitet inte behöver kosta skjortan. Vi jobbar varje dag för att bli de svenska hushållens självklara val när det kommer till veckohandlingen. Därför är det glädjande att vi återigen får visa att vi erbjuder högkvalitativa varor till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Lidls Ängens Smör och Raps kostar 56:90 kronor för 600 gram (94:83/kilo). Bordsmargarinet har en fetthalt på 75 procent och finns i alla Lidl-butiker runt om i Sverige.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Lidls bordsmargarin vinner bäst i test.
Lidls bordsmargarin vinner bäst i test.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl Sverige förlänger och utökar prissänkningarna till 270 varor – över 10% av sortimentet får sänkt och fryst pris24.5.2023 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

Lidl Sverige förlänger sitt initiativ att sänka och frysa priserna på en rad livsmedel till åtminstone sista juni. Dessutom adderas ytterligare livsmedel till listan inom ramen för prissänkningsinitiativet – från och med första juni sänks priset på ytterligare ett 50-tal populära varor som ofta återfinns på midsommarborden. Totalt omfattar listan med varor som fått sänkt och fryst pris nu över 270 varor sedan prisinitiativet lanserades i mars, vilket är mer än var tionde vara i hela sortimentet i Lidls butiker.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum