Lidl Sverige

Lidls drottningsylt är Bäst i test!

Dela
När Göteborgs-Posten testar drottningsylt hamnar Lidls Maribel Extra fin drottningsylt i topp. ”Så god med lagom sötma och en blandning av friska bärsmaker” kommenterar en av deltagarna i konsumentpanelen.

Med omdömen som ”En distinkt smak”, ”angenäm doft av blåbär” och ”en fin gryning konsistens med bärkänsla” placerade sig Lidls egna Maribel Extra fin drottningsylt i topp med fyra av fem fyrar.

Ännu en gång visar testet att Lidl Sverige erbjuder högsta kvalitet till bästa pris. Med ett pris på 19:90 kr är Maribel Extra fin drottningsylt dessutom den mest prisvärda sylten i testet. Det är inte första gången som Lidls sylt blivit bäst i test utan Maribel kammade även hem toppbetyg när konsumentpanelen testade lingonsylt.

- Vi är oerhört stolta att Maribel drottningsylt var så populär hos testpanelen. Ännu en gång placerar sig en av våra produkter i topp vilket visar att vi har högsta kvalitet till bästa pris, säger Robert Stekovic, Kommersiell Direktör på Lidl Sverige.

Den bärtäta sylten innehåller hallon från EU och icke-EU samt blåbär från EU. Maribel Extra fin drottningsylt kostar 19:90 kr för 400 g.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 203 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl Sverige förlänger och utökar prissänkningarna till 270 varor – över 10% av sortimentet får sänkt och fryst pris24.5.2023 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

Lidl Sverige förlänger sitt initiativ att sänka och frysa priserna på en rad livsmedel till åtminstone sista juni. Dessutom adderas ytterligare livsmedel till listan inom ramen för prissänkningsinitiativet – från och med första juni sänks priset på ytterligare ett 50-tal populära varor som ofta återfinns på midsommarborden. Totalt omfattar listan med varor som fått sänkt och fryst pris nu över 270 varor sedan prisinitiativet lanserades i mars, vilket är mer än var tionde vara i hela sortimentet i Lidls butiker.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum