Lidl Sverige

Lidls nötfärs topptestad i Aftonbladet

Dela
Återigen uppmärksammas Lidl Sveriges köttsortiment i tidningarnas konsumenttest. Den här gången är det nötfärs från Lidls eget varumärke Svea Lantkött som placerar sig på en andraplats med 4 av 5 plus när Aftonbladet testar nötfärs från olika butiker och varumärken. ”God och saftig färs” var ett omdöme från en av testarna.
Lidls svenska nötfärs får 4 av 5 plus av Aftonbladets konsumentpanel.
Lidls svenska nötfärs får 4 av 5 plus av Aftonbladets konsumentpanel.

När Aftonbladets jury provsmakade nötfärs från olika varumärken placerade sig Lidl Sverige i topp. Lidls nötfärs beskrivs som god och saftig, vilket resulterade i en andraplats.

– Vi är stolta över att vårt sortiment ännu en gång uppmärksammas. Det gläder oss extra mycket att det är vårt eget varumärke som lyfts fram och kniper en av topplaceringarna. Det här är ett kvitto på att kvalitet inte behöver kosta skjortan och att vi återigen visar att vi erbjuder produkter av högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Testet utfördes av Aftonbladets testkommitté och totalt testades 14 olika slags nötfärs. Svea Lantkött kommer från svenska gårdar och bär ursprungsmärkningen Kött från Sverige. Märkningen betyder att köttet i produkten kommer från djur som är födda, uppfödda och slaktade i Sverige.

Lidls Svea Lantkött Nötfärs kostar 56 kr för 500 g (112 kr/kg) och finns i alla Lidl-butiker runtom i Sverige.

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Lidls svenska nötfärs får 4 av 5 plus av Aftonbladets konsumentpanel.
Lidls svenska nötfärs får 4 av 5 plus av Aftonbladets konsumentpanel.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl agerar för att dämpa inflationen – sänker och fryser priset på över hundra varor22.3.2023 16:45:00 CET | Pressmeddelande

Det senaste året har priserna på livsmedel rusat i höjden. Inflationstakten för livsmedel var enligt SCB 22 procent i februari, något som direkt slår mot de svenska hushållen. För att stötta svenska hushåll i dessa tuffa tider, inför Lidl Sverige nu ett lägre fast pris på över hundra varor. Med start måndagen den 27 mars sänks och låses därför priset på ett stort antal varor, listan över produkter kommer att utökas under de närmaste veckorna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum