Teskedsorden

Lili Assefa Wolf nytt tillskott i Teskedsordens styrelse

Dela

Pr-proffset Lili Assefa Wolf tar plats i stiftelsen Teskedsordens styrelse.

– En av vår tids stora utmaningar är att stå emot intolerans, och för mig är det självklart att detta arbete måste börja redan i skolan. Det är en kamp som måste vinnas för varje generation. Här har Teskedsorden en viktig roll att fylla, säger Assefa Wolf om valet att träda in i styrelsen.                      

Lili Assefa Wolf är pr-konsulten med lång erfarenhet från både musikbranschen och tv-industrin. Efter att ha arbetat många år som pressansvarig på skivbolag startade hon egna pr-byrån Assefa Communication. Assefa Wolf ser att med sin erfarenhet av kommunikation och passion för tolerans och allas lika värde kunna driva Teskedsordens arbete framåt med resten av styrelsen.

Teskedsorden är en ideell organisation vars främsta målsättning är att uppmuntra barn och ungdomar att reflektera kring frågor om tolerans och medmänsklighet. Med hjälp av kultur – litteratur, film, teater med mera – vill Teskedsorden utan pekpinnar lyfta frågor och starta givande samtal om mångfald, normer och identitet. Organisationens ändamål är att bidra till en respektfull dialog mellan människor och riva murar skapade av etnicitet, social ställning, kön, ålder, religion eller politisk inriktning. 

Kontakter

För övriga upplysningar vänligen kontakta Teskedsordens generalsekreterare
Camilla Nagler. E-post: camilla.nagler@teskedsorden.se. Telefon: +46 70 750 79 02.

Bilder

Lili Assefa Wolf
Lili Assefa Wolf
Ladda ned bild

Om

Teskedsorden
Hälsingegatan 49
113 31 Stockholm

070 750 79 02http://www.teskedsorden.se

Teskedsorden är en svensk stiftelse som arbetar för mångfald och tolerans genom kulturprojekt riktade till barn och ungdomar i skolan. Stiftelsen är icke-vinstdrivande och finansieras genom stöd från företag, stiftelser och privatpersoner samt via försäljning i vår Gåvoshop. Teskedsorden har 90-konto tilldelat av Svensk Insamlingskontroll.

Följ Teskedsorden

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Teskedsorden

Sveriges främsta konstnärer lyfter penseln för mångfald25.2.2019 06:42:00 CETPressmeddelande

Snart kan konstverk från bland andra Ernst Billgren, Karin Mamma Andersson och Lars Lerin bli dina. På köpet bidrar du till arbetet för ett öppet Sverige där allas rättigheter respekteras, oavsett etnicitet, kön, sexualitet eller funktionalitet. Den 18 mars anordnar den ideella organisationen Teskedsorden en exklusiv konstauktion i samarbete med konstgalleriet CFHILL och Bar Brillo. Pengarna som samlas in går direkt till Teskedsordens arbete för mångfald och alla människors lika värde.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum