Bingolotto

Lili & Susie med Suzzie Tapper i Bingolotto

Dela

Popdrottningarna och 80-talsikonerna som åter fann rampljuset efter deras succémedverkan i ”Så mycket bättre” är lika heta nu som då. Utöver det senaste låtsläppet, ”Tycker om dig”, släppte systrarna singeln ”Drömmar” ihop med låtskrivaren tillika popartisten Suzzie Tapper så sent som i november. Den 6 mars gästar alla tre BingoLotto!

Lili & Susie Foto:Peter Knutson
Lili & Susie Foto:Peter Knutson

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Lili & Susie Foto:Peter Knutson
Lili & Susie Foto:Peter Knutson
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

Malena Ernman & Philip Jalmelid i Bingolotto12.5.2022 17:04:09 CEST | Pressmeddelande

Med sina enastående röster har både Malena Ernman och Philip Jalmelid en förmåga att fullständigt trollbinda sin publik. Malena är sedan länge etablerad som en av Operasveriges största stjärnor, medan Philip ständigt briljerar i de största av succémusikaler. I sommar är Malena och Philip aktuella med finalföreställningarna av den hyllade uppsättningen ”Så som i Himmelen”. Den 15 maj gästar de BingoLotto!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum