Dramaten

Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra och El Perro Del Mar i dubbelkonsert på Dramaten

Dela

Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra och El Perro Del Mar möts i en unik dubbelkonsert på Dramatens stora scen den 17 april. Biljetterna släpps i dag den 14 februari klockan 12.

El Perro Del Mar/pressbild
El Perro Del Mar/pressbild

Irländska singer-songwriterstjärnan Lisa Hannigan kommer, tillsammans med kammarorkestern The Colorist Orchestra, att presentera sina känslofyllda låtar i nya arrangemang.

Den 23 februari släpper El Perro Del Mar EP:n We Are History, vars första singel Fight for Life vittnar om nya explosiva ljudlandskap. Under kvällen får vi höra dessa nya låtar, låtar från det P3 Guld- nominerade albumet KoKoro, och andra delar ur hennes mångfacetterade katalog.

El Perro Del Mar
El Perro Del Mar, artistnamn för Sarah Assbring, debuterade 2005 med albumet Look! It's El Perro Del Mar och har efter det släppt ytterligare en rad album, senast KoKoro (2016) och turnerat i bland annat Europa, USA, Brasilien och Australien med sin melankoliska och gränslösa popmusik.

Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra
Lisa Hannigan är en irländsk sångerska som släppt tre album; Sea Sew (2008), Passenger (2011) och At Swim (2016). På Dramaten får vi höra henne med en innovativ kammarorkester, The Colorist Orchestra som bildades 2013 av Aarich Jespers och Kobe Proesmans.

En produktion från Dramaten& i samarbete med Luger.

Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra och El Perro Del Mar, den 17 april, Stora scenen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

El Perro Del Mar/pressbild
El Perro Del Mar/pressbild
Ladda ned bild
Lisa Hannigan/pressbild
Lisa Hannigan/pressbild
Ladda ned bild

Om

Dramaten
Dramaten
Dramaten, Box 5037
102 41 Stockholm

08 - 665 61 00http://www.dramaten.se

Kungliga Dramatiska Teatern, mer känd som Dramaten, är Sveriges nationalscen. Teatern verkar utifrån ett uppdrag från regeringen, som bland annat innebär att teatern såväl ska förvalta teaterhistorien som arbeta för teaterkonstens utveckling. På Dramaten spelas således klassiker, nyskriven teater och teater för barn och ungdom. Teatern ägs till 100 procent av svenska staten. Teaterchef är Eirik Stubø.

Teaterhuset vid Nybroplan är Dramatens hemvist sedan 1908, och rymmer fyra scener. Den största, Stora scenen, rymmer upp till 770 besökare. I direkt anslutning till huset vid Nybroplan, på Almlöfsgatan bakom, ligger Lilla scenen. Sedan 1997 har Dramaten också en scen på Elverket, på Linnégatan 69.


Följ Dramaten

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Dramaten

Dramatens repertoar våren 201914.11.2018 10:15Pressmeddelande

Våren 2019 bjuder Dramaten på Shakespeares Hamlet på Stora scenen i regi av Sofia Jupither, med Adam Lundgren i huvudrollen. Lars Norén är tillbaka på Dramaten med urpremiären av den första delen i trilogin om åldrande och avsked, Andante, och Cirkus Cirkör gör i samarbete med Dramaten och Malmö Stadsteater en föreställning av Gunilla Thorgrens Guds olydiga revben. Senare i vår görs en unik samproduktion mellan fem teatrar i Europa i föreställningen I am Europe i regi av Falk Richter. Stefan Larsson regisserar den moderna klassikern Linje lusta av Tennessee Williams och Sara Bergmark Elfgren har dramatiserat Selma Lagerlöfs Bortbytingen. HÅLLA ANDAN av Zinnie Harris regisseras av Lena Endre och både Helen Sjöholm och Vanna Rosenberg medverkar i en nyskriven pjäs, Hugh och Nancys många världar, skriven och regisserad av Lars Rudolfsson. På Elverket regisserar Runar Hodne Orfeus stiger ner. I samarbete med Nobel Center görs en ny Performance Lecture: Om lycka - med Micael Dahlen, profess

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum