Clarion Hotel Post

​Lisa Thorén blir ny Marketing, PR & Communications Manager på Clarion Hotel Post

Dela

Clarion Hotel Post har rekryterat Lisa Thorén som ny Marketing, PR & Communications Manager. Lisa kommer senast från en tjänst som Marketing Director på Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg.

Lisa Thorénsom tar över rollen som marknadschef när Sofia Wackling går vidare till nya utmaningar utanför hotellbranschen. Lisa har varit på Sankt Jörgen Park sedan öppningsåret 2008 och har varit ledande i att bygga upp resorten som ett starkt premium varumärke, skapa awareness och driva lönsamhet. Hon har en gedigen kunskap från såväl marknadsföring, kommunikation och sälj som lång erfarenhet från hotellbranschen. Lisa har även tidigare arbetat med reklam, events och kampanjer mot kända varumärken och företag.

Jag känner mig jättetaggad på att kliva ombord på Clarion Hotel Post. Det är en fantastiskt spännande och lockande verksamhet som jag ser fram mot att bli en del av, säger Lisa Thorén.

Lisa är målmedveten, energisk och driven och vi är övertygade att Lisa är helt rätt person för att fortsätta utveckla Clarion Hotel Post och våra varumärken mot nya mål, säger Fredrik Blomberg VD på Clarion Hotel Post

Lisa tillträder tjänsten på Clarion Hotel Post under våren 2016.

Nyckelord

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

Ingrosso har betygsatt - Göteborg hetare än Vegas!27.11.2017 09:41Pressmeddelande

Aldrig någonsin har något liknande gjorts på ett hotell i Norden, säger Fredrik Blomberg, VD på hotellet och upphovsmakaren till Take Over. Klubb är något vi kör med jämna mellanrum och vi är kända för att vara en festpalats fortsätter Fredrik. Take Over är dock att ta det hela mer än ett par steg ytterligare. Hotellet stängdes ner under 48 timmar och förvandlades till en enda stor klubbarena. Två av världens största DJ:s ägde varsin kväll, Alesso på fredagen och Ingrosso på lördagen. Det flögs in gäster från Los Angeles, Wien och Berlin men framförallt var det Göteborgarna som gjorde Post och Take Over till sin festplats under helgen. Alla bar och restaurangenheter på hotellet förvandlades till arenor för fest, Postbaren blev Snowman Room med resident DJ:s som körde klubb så gott som dygnet runt. En av helgens höjdpunkter här var coola tjejerna i Grabb som visade killarna vart skåpet ska stå! Bon Bon Bar förvandlades till 808 x Nightfly Room där stora namn inom Tecno scenen såsom Nic

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum