Umeå kommun

Livesänd rock and roll från Vävenscenen

Dela

Torsdag 21 maj klockan 19.00 livesänds den tredje omgången av c/o Väven Live. Den här gången blir det med temat rock and roll.

The Echo Foto: Mattias Djurvall
The Echo Foto: Mattias Djurvall

Tanken var att återupprepa fjolårets succé med en rock and roll kväll på Vävenscenen. Men som för så många andra ställdes planerna på ända i och med coronapandemin och evenemanget fick flyttas fram till april 2021. Helt tomt i kalendern är det dock inte.

Genom den nystartade satsningen c/o Väven Live blir det en kväll med energigivande rock och soul direkt från Vävenscenen. Kristina Öhman och Jan Hofverberg pratar musik, rockfoton och mer tillsammans med programledaren Anna Axelsson. På scen står Umeåbandet The Echo som spelar musik från 50- och 60 talen.

- Vi är fantastiskt glada att kunna bjuda på den här kvällen med rock som tema. Kanske kan det fungera som ett litet plåster på såren då vi var tvungna att ställa in Rock and Roll Music som skulle gått av stapeln den 2 maj, säger Madelene Edlund, kulturkonsulent för kommunens Kultur för seniorer.

- Ja, det här är väl så live och nära det kan bli i dessa tider och vi ser verkligen fram emot kvällen, fortsätter kollegan Cecilia Gustafsson. Samtidigt som vi genom livestreaming också kan nå långt fler människor än de som finns i närområdet.

Torsdagens c/o Väven Live startar klockan 19.00 och går att ta del av via vaven.se/play samt från facebooksidan @programivaven

Mer informaiton

Madelene Edlund
kulturkonsulent

madelene.edlund@umea.se
090-16 34 39, 070-275 14 71

Cecilia Gustafsson
Kulturkonsulent

cecilia.gustafsson@umea.se
0
70-508 89 47

Nyckelord

Kontakter

Bilder

The Echo Foto: Mattias Djurvall
The Echo Foto: Mattias Djurvall
Ladda ned bild
Kristina Öhman. Foto: Nils Mörtzell
Kristina Öhman. Foto: Nils Mörtzell
Ladda ned bild
Jan Hofverberg. Foto: Jan Hofverberg
Jan Hofverberg. Foto: Jan Hofverberg
Ladda ned bild

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00https://umea.se/press

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 130 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

Stämningsfullt med Umeås julbelysning29.11.2022 07:30:00 CET | Pressmeddelande

Med första advent bakom oss och december framför oss växlar Umeå över från Höstljus till julbelysning. De främsta ljusbärarna – de ståtliga julgranarna på torgen – är exempelvis smyckade och tända. – Umeå behöver sitt ljus. Det bidrar till ökad trivsel, att folk går ut och möts och gör att vi bildligt och bokstavligt får ljuspunkter i tillvaron, säger Karin Isaksson, teknisk direktör på Umeå kommun.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum