Enköpings kommun

Lokal sommarkampanj för omtänksamt avstånd i Enköping

Dela

Inför sommarlov och semestrar satsar Enköpings kommun på en större sommarkampanj för att påminna och uppmana människor till att hålla omtänksamt avstånd – för att hindra smittspridningen.

Media hälsas välkomna när de första affischerna sätts upp i centrala Enköping. På pressträffen medverkar Johan Svensson och Emma Larsson, kommunikationsavdelningen samt medarbetare från samhällsbyggnadsförvaltningen.

När: Måndag 14 juni klockan 10.

Plats: Skolparken, vid lekplatsen.

– Vaccineringarna rullar på bra just nu och vissa lättnader har skett i restriktionerna, vilket är positivt men vi är långt ifrån i mål. Nu när sommaren och lediga dagar är här vill vi uppmana till att fortsätta orka ha ett omtänksamt avstånd. Tillsammans ska vi ta oss igenom det här och vi från kommunen kommer smycka Enköpings populära platser med budskap, tipsa om smittsäkra aktiviteter och engagera lokala profiler i vårt budskap, säger Johan Svensson, samordnare för kommunens coronakommunikation.

Kampanjen består av fem delar och kommer att synas i flera olika kanaler. Exempelvis i det offentliga rummet, på platser där många människor rör sig, på kommunens webbplats och sociala medier-kanaler samt på digitala skärmar.

Kontakter

Bilder

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum