Grums kommun

Lokala matproducenter samlas i Sveaparken

Dela

Grums kommun anordnar för tredje året i rad Lilla Skördefesten i Sveaparken. Tanken med att anordna en skördefest är att visa upp de lokala matproducenter som finns i kommunen.

Lokalproducerade matvaror
Lokalproducerade matvaror

-Vi vill bjuda in våra invånare till möjligheten att få träffa och handla av våra lokala matproducenter, säger Anna-Maria Jäger, näringslivsutvecklare på Grums kommun. För Anna-Maria är det tredje året i rad som hon driver arbetet med Lilla Skördefesten.

Till Lilla Skördefesten kommer folk för att handla, lyssna på musik, träffas och prata eller bara för att slå sig ned på en bänk och vila i Sveaparken.

-Vi var mycket nöjda efter förra årets skördefest, vi har valt att hålla det litet och enkelt med enbart lokala matproducenter. Grumsborna verkar nöjda - förra året sålde flera leverantörer slut på det de hade med sig. I år har vi bytt veckodag till fredag istället för lördag och hoppas på så vis locka många som vill helghandla!

Nöjda utställare kommer tillbaka

Ewa och Cenny Asker från Kullens bigård i Malsjö är med som utställare på Lilla Skördefesten för tredje året i rad. Varför är Lilla Skördefesten i Sveaparken ett evenemang som ni är med på?
-När det är evenemang i Grums och vi blir uppbjudna är det klart vi tackar ja. Så trevligt och välordnat i Sveaparken - Lilla Skördefesten, är en tillställning som smakar mera!

Lilla Skördefesten 2018

Plats: Sveaparken i Grums
Tid: Fredag 21 september klockan 12.00-18.00

Kontakter

Bilder

Lokalproducerade matvaror
Lokalproducerade matvaror
Ladda ned bild
Kullens Bigård i Malsjö
Kullens Bigård i Malsjö
Ladda ned bild

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00http://www.grums.se/

En Vänerkommun i Karlstadregionen

Grums kommun är en del av Karlstadregionen och ligger vid Vänerns nordvästra strand. Här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron. Kommunen är den största arbetsgivaren och därefter BillerudKorsnäs AB. Vid det växande handels- och industriområdet Nyängen möts E18 och E 45.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum