Värmdö Kommun

Lokalproducerad julklapp till Värmdö kommuns medarbetare

Dela

I år får Värmdö kommuns medarbetare en julgåva som kryddats med lokala varor och produkter från Värmdös egna matproducenter. Det är ett sätt att visa tack för det arbete som medarbetarna gjort och gör, och samtidigt en möjlighet att stödja det lokala näringslivet.

Gåvan är en julkasse som består av lokalproducerade produkter från Värmdöföretag.

Vi slår två flugor i en smäll. Våra medarbetare får en bekräftelse på hur mycket vi uppskattar deras arbete samtidigt som vi kan göra en riktad insats för att stötta vårt näringsliv. Det kommer att glädja många, det värmer gott i dessa tider, säger Cecilia Lejon, kommundirektör i Värmdö.

Återstart Värmdö för näringslivet

Värmdö kommun har sedan i våras arbetat med flera insatser som ska underlätta för det lokala näringslivet. Återstart Värmdö syftar till att hitta insatser för att säkra arbetstillfällen, skapa sysselsättning och hållbar tillväxt. Kommunen erbjuder också förlängd betalningstid på fakturor från kommunen och företagslots som ger stöd, vägledning och rådgivning.

Vi har också strävat efter att i de fall det är möjligt att tidigarelägga våra investering- eller renoveringsprojekt samt planerade inköp. Innan reglerna skärptes så prioriterade vi också våra lokala konferens- och mötesanläggningar vid bokning av kurser och konferenser, säger Lejon.

Det finns också ett fokus på att i rådande situation erbjuda korta handläggningstider samt en strävan efter att i direktupphandlingar tillfråga lokala företag. Läs mer om kommunens insatser för Värmdös företagare på varmdo.se/foretag

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum