Bingolotto

​Loket tillbaka i BingoLotto!

Dela
Mr BingoLotto, Leif ”Loket” Olsson hoppar in som ersättare under tre veckor framöver
 

Loket är tillbaka! Javisst, Ingvar tar några veckor välförtjänt semester och då passar Mr BingoLotto, Leif ”Loket” Olsson, på att hoppa in som ersättare under tre veckor framöver. ”Nya” Vikingarna har nypremiär i BingoLotto – dansbandskungarnas dansbandskungar och dessutom uppträder Krista Siegfrids.

Nya Vikingarna och Krista Siegfrids

I höstas fick vi veta att Vikingarna återigen skulle kasta skutan i sjön, nu med nya sångaren Kenneth Wahlberg och under namnet Nya Vikingarna. Fastän Christer Sjögren utesluter dock inte enstaka konserter i framtiden. Dessutom stundar ny skiva och en turné under 2017 är under uppsving. På söndag får du ett smakprov.

Krista Siegfrids representerade Finland i Eurovision Song Contest 2013 och nu tävlar hon i svenska Melodifestivalen med låten "Snurra min jord”. Men först uppträder hon i BingoLotto.

Leif ”Loket” Olsson och Robert Wells

Äntligen får vi skåda Loket i rutan igen. Det är alltid en fröjd att höra Leif ropa ut bingonummer med en känsla lik fågelsång om våren. För att inte tala om att hans oefterhärmligt charmiga sätt att skoja med telefonörer som ringer in till programmet. Husbandet under Lokets återkomst leds av den ständigt hårfagre rapsodirockaren Robert Wells.

BingoLotto – Söndag 5 februari kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum