Bingolotto

Lokets vikarieveckor fortsätter

Dela
Doo-wop rockabilly är en egen musikgenre med rötter i det amerikanska 50-talet. TT Grace har anammat genren och gjort den till sin egen. På söndag uppträder de i BingoLotto.
 

Under Leif ”Loket” Olssons andra vecka bjuder han in ett av Sveriges mest erfarna dansband, Thor Görans & Agneta Olsson. Dessutom dyker doo-wop rockabilly-bandet TT Grace upp.

Thor Görans & Agneta Olsson och TT Grace

Thor Görans & Agneta Olsson är ett av Sveriges mest rutinerade dansband. Bandet bildades 1976 och lade egentligen instrumenten på hyllan efter sista spelningen i april 2006 – men plockade upp verksamheten på nytt 2013. De har i runda slängar 4 000 spelningar på meritlistan, har släppt 12 skivor genom åren och har haft 9 låtar på Svensktoppen.

I fjol firade de 40 år som artister, i år släppte de plattan ”Då stod tiden stilla” och på söndag river de loss ett par stänkare i BingoLotto.

Doo-wop rockabilly är en egen musikgenre med rötter i det amerikanska 50-talet. TT Grace har anammat genren och gjort den till sin egen. På söndag uppträder de i BingoLotto.

BingoLotto – Söndag 8 oktober kl. 18 i TV4.

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

John Lundvik i BingoLotto15.1.2019 11:43:30Pressmeddelande

På söndag bjuder programledare Rickard Olsson in artisten och låtskrivaren John Lundvik till BingoLotto. Husbandet leds av Mattias Bylund. Artisten, sångaren och låtskrivaren John Lundvik fick han sitt stora genombrott 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva "When You Tell The World You're Mine". Låten framfördes av Björn Skifs och Agnes och kom att nå stora framgångar på Svensktoppen. John är aktuell med bidraget Too late for love i Melodifestivalen 2019. Rickard Olsson är kvällens programledare och BingoLottos husband leds av Mattias Bylund. BingoLotto – Söndag 20 januari kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum