Ving Sverige AB

London i topp bland höstens cityresmål hos Ving

Dela

Nu är det högsäsong för bokningar av höstens cityresor hos Ving. London är den stad flest söker sig till för citypuls. Lissabon har blivit allt mer populärt de senaste åren vilket märks i bokningarna som ökat med tio procent jämfört med samma tid i fjol.

London lockar många svenskar i höst. Foto Kajsa Fagerström
London lockar många svenskar i höst. Foto Kajsa Fagerström

Vings bokningsstatistik visar att de tre städer som svenskarna framför allt vill besöka är London, Barcelona och Rom, städer som länge hållit sig i toppen och som svenskar återvänder till gång på gång.

Lissabon ökar i popularitet

Den portugisiska huvudstaden Lissabon har på senare år fått ett rejält uppsving. Staden som ligger vackert vid Atlantkusten erbjuder en kombination av sol- och citysemester och bjuder på både gammal och ny kultur, från anrika kvarter till moderna shoppingområden. Trots att staden vuxit mycket de senaste åren har den lyckats behålla sin charm och för mat- och nöjesintresserade resenärer finns massor av trevliga ställen att upptäcka.

Topp-10 bäst bokade städer hos Ving i höst:

  1. London
  2. Barcelona
  3. Rom
  4. Lissabon
  5. Paris
  6. New York
  7. Budapest
  8. Berlin
  9. Krakow
  10. Florens

- Ving erbjuder inte mindre än 46 cityresmål runt om i världen och då alltid på utvalda hotell med centralt läge, något som är väldigt viktigt för resenärer som besöker en storstad. I år har vårt hotellutbud ökat med hundratals nya hotell då Thomas Cook-gruppen, där också Ving ingår, ingått ett strategiskt avtal med Expedia. Det finns därmed gott om hotell för alla smaker, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Thomas Cook Northern Europe/Ving.

Bokningsperioden rör avresor under höstmånaderna september, oktober och november.

Prisexempel:
Flyg t/r Stockholm – London med avresa 30/9, boende 2 nätter på Ambassadors Hotel (VVV) med del i dubbelrum inklusive frukost. Från 2 168 kr/pp.

Flyg t/r Stockholm – Lissabon med avresa 21/10, boende 3 nätter på TURIM Alameda Hotel (VVVV) med del i dubbelrum. Från 3 055 kr/pp.

Kontakter

Bilder

London lockar många svenskar i höst. Foto Kajsa Fagerström
London lockar många svenskar i höst. Foto Kajsa Fagerström
Ladda ned bild
Lissabon är staden alla pratar om just nu. Foto Ted Lindholm
Lissabon är staden alla pratar om just nu. Foto Ted Lindholm
Ladda ned bild

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum