PR Direkt

Lönsamt att investera i solceller i Stockholm

Dela

Fram till idag är det tusentals privatpersoner som har investerar i solceller i Stockholm och många fler har planer på att installera solceller. En av anledningarna till att solceller blivit mycket populärt i Stockholm beror på att Stockholm har mycket bra förutsättningar för att erhålla en bra effekt på sin solcellsanläggning. Det innebär att en investering i solceller i Stockholm är mycket lönsam över tid. Sedan har priserna för solceller sjunkit med cirka 80 procent under de senaste 6 åren vilket också har bidragit till att även privatpersoner har råd att installera solceller idag för sin egen fastighet.

Att investera i solceller ger idag en bättre avkastning än man får om man sparar pengarna på en bank. Dessutom är en investering i solceller näst intill helt riskfritt, till skillnad mot många andra investeringar, vilket betyder att man får en bra avkastning på sin investering över tid i form av lägre elkostnader.

När man investerar i en solcellsanläggning för sin fastighet kan man normalt spara in upp till 50 procent av sina elkostnader under en period av minst 25 år, vilket ger en bra avkastning över tid. Dessutom erbjuder Energimyndigheten ett investeringsstöd på 20 procent av totalkostnaden till alla privatpersoner, vilket bidrar till att återbetalningstiden för en investering i solceller i Stockholm endast blir cirka 10 år.

Att tänka på vid installation av solceller i Stockholm

När man har planer på att installera solceller för sin fastighet och därmed producera egen, grön elektricitet är det en del saker som man behöver tänka på så att allt går enkelt och smidigt. Hos Solceller Stockholm hittar man all information man behöver för att kunna fatta ett beslut om att investera i solceller. Bland annat kan man få information om förutsättningarna för att installera på sin bostadsort, produktinformation, prisjämförelser, guider och en hel del råd. Det gör att man snabbt får veta hur man går tillväga för att installera solceller för sin fastighet.

Normalt krävs det idag inget bygglov när man ska installera solceller för en privat fastighet. Undantag finns om fastigheten är kulturskyddad eller ligger i ett detaljplanerat bostadsområde. Förutsättningarna för att slippa bygglov är att solcellerna följer takets eller fasadens utförande.

När man har beslutat sig om att installera en solcellsanläggning kan man få hjälp av Solceller Stockholm att erhålla tre stycken offerter helt utan kostnad från certifierade solcellsleverantörer i Stockholm. Det innebär att man enkelt kan jämföra olika lösningar och priser så att man kan välja den bästa och mest prisvärda lösningen för sin solcellsanläggning. Från den solcellsleverantör som man sedan väljer kan man sedan erhålla råd och vägledning kring allt från solcellsbidrag till anmälan hos elbolaget, helt kostnadsfritt.

Solceller Stockholm är en sida på nätet som har hjälpt tusentals privatpersoner att hitta den mest prisvärda lösningen då det är dags att installera solceller i Stockholm. Utöver att privatpersoner kan erhålla kostnadsfria offerter finner de också massor av information som gör att det går snabbt och enkelt att planera sin investering i en solcellsanläggning för sin fastighet.

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Offerförfrågningssajter underlättar valet av hantverkare för vårens renoveringar30.3.2020 07:00:00 CESTPressmeddelande

När den efterlängtade vårsolen äntligen tittar fram blottläggs även skavanker på husfasaden eller taket. Då är det dags att ta tag i de där renoveringsprojekten som fått vila under vinterhalvåret. För privatpersoner som vill anlita hantverkare krävs ofta både tid och kunskap för att kunna jämföra de olika utförarna på marknaden, och ofta hamnar de enskilda firmorna och mindre aktörerna på marknaden utanför. Företaget Enkla Media, som bland annat är aktiva inom konsumentupplysning på webben, vill nu underlätta både för företagare i renoveringsbranschen att få nya kunder och privatpersoner att hitta en skicklig utförare av renoveringstjänster, genom ett antal offertförfrågningssajter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum