Bingolotto

Lotta fortsätter över påsk

Dela

På bättringsvägen från förkylningen, men lite täppt i näsan. Då väljer Rickard Olsson att stå över Bingolotto ytterligare en vecka och ersätts i påsk av Lotta Engberg.

Foto: Johan Carlén; Folkspel
Foto: Johan Carlén; Folkspel

Söndag 12 april blir det full fart och fest i Bingolottostudion och i TV4. Från 18.00 och tre fullspäckade timmar framåt kommer det bland annat att spelas hela fyra bingospel, det blir miljonvinster, det blir underhållning med bland annat artister som E-Type, Erik Saade, det blir komik och humor med Babben Larsson.

Det blir även denna påskdag med Lotta Engberg, likt föregående helg, som programledare.

– Det ska bli jättekul. Och vilket gäng jag får fira påsk med i studion. Goda vänner i studion och stora delar av svenska folket. Härligt.

Rickard Olsson mår bra, är pigg, på benen och full av längtan tillbaka till sitt uppdrag. Men väljer av hänsyn till sig själv och andra att stanna hemma i soffan ytterligare en helg. 

– Inga andra tecken på något annat än täppt i näsan. Men vi tar det säkra före det osäkra. I det läge vi befinner oss finns det ingen som helst anledning att på något vis chansa. Jag håller mig hemma även den här veckan, tar fram duttpennan och käkar några ägg. Glad Påsk och ta hand om er, hälsar Rickard.

 

För mer information:

Mikael Kjellström, produktansvarig Folkspel, Bingolotto och Sverigelotten.

mikael.kjellstrom@bingolotto.se

070-626 58 89

 

 

 

 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Johan Carlén; Folkspel
Foto: Johan Carlén; Folkspel
Ladda ned bild
Foto: Mathias Otterberg
Foto: Mathias Otterberg
Ladda ned bild
Foto: Johan Carlén, Folkspel
Foto: Johan Carlén, Folkspel
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är en ideell organisation som har 71 riksorganisationer/medlemmar i Sverige. Folkspel erbjuder svenskt föreningsliv att sälja lotteriprodukter och på så sätt dra in pengar till sin verksamhet. Sedan starten 1991 har Folkspel genererat 16,8 miljarder kronor till svenskt föreningsliv, bland annat genom att föreningarna sålt Bingolotto och Sverigelotten. Folkspel har 104 anställda och huvudkontoret ligger i Göteborg.

 www.folkspel.se

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum