Bookmark Förlag

Louise Boije af Gennäs är tillbaka med Motståndstrilogin

Dela

Efter en storslagen debut med Blodlokan och fantastiska hyllningar är Louise Boije af Gennäs tillbaka med andra delen av Motståndstrilogin – Skendöda. Konspirationen djupnar och spänningen ökar i denna samhällskritiska trilogi.

Skendöda är den andra delen i den hyllade Motståndstrilogin. Återigen för Boije af Gennäs tankarna till Millennium som blandas med den psykologiska thrillerns ovisshet.  Genom att lyfta fram verklighetens ouppklarade svenska affärer skapar hon en unik dramatik som får läsaren att söka efter svar i både Saras och sin egen verklighet.

”Det är omöjligt att inte dras med i denna gastkramande thriller där det är svårt att föreställa sig hur Louise ska få ihop det”, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag.  ”Detta trots att jag redan känner till upplösningen!”

I januari i år släpptes första delen, Blodlokan och redan till våren 2019 avslutas trilogin med Verkanseld.

Louise Boije af Gennäs debuterade 1991 med romanen Ta vad man vill ha. Sedan dess har hon utkommit med ytterligare tio romaner, däribland den mycket uppmärksammade Stjärnor utan svindel (1996). Utöver sitt hyllade författarskap är hon också verksam som dramatiker. Hon var med och skapade tv-serien Rederiet och hennes pjäser har spelats på Dramaten och Stadsteatern. Den psykologiska thrillern Skendöda är andra delen i hennes spänningstrilogi. 

För intervjuförfrågningar, kontakta:

Daniel Redgert 
Redgert Comms

daniel@redgertcomms.com

070-348 44 91

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum