Bingolotto

Louise Hoffsten

Dela

Bluesdrottningen Louise Hoffsten ställer sig på BingoLottos scen den 14 april. Hon har under sin 30-åriga karriär blivit en folkkär artist och vi ser fram emot hennes medverkan.

Louise har många strängar på sin lyra och kan titulera sig som sångare, kompositör, sångtextförfattare och munspelare. Hon är dessutom filosofie hedersdoktor vid Linköpings universitet. 

Louise spelade in sin första soloskiva Genom eld och vatten år 1987, men det var först 1993 som hon nådde sitt stora genombrott med albumet Rythm & Blonde. För detta album tilldelades hon en Grammis, Rockbjörnen och blev även utsedd till bästa svenska kvinnliga artist samma år. Idag har Louise släppt över 20 album och är en av sveriges mest folkkära artister. 

Louise har även medverkat i ett flertal kända program så som Stjärnorna på slottet, Körslaget, Melodifestivalen, Svensktoppen och var under 2018 en av deltagarna i tv-programmet Så mycket bättre. 

Louise, som just nu är aktuell med en konserthusturné, gästar även BingoLotto den 14 april 2019, kl. 18.00 i TV4. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

Säsongstart med killarna från Oh What A Night i BingoLotto1.1.2020 07:00:00 CETPressmeddelande

Individuellt är de fyra av Sveriges absolut främsta musikalartister. Tillsammans utgör männen från "Oh What A Night" och ”Jersey Boys” en sprakande het kvartett. Till våren beger sig David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis ut på en rikstäckande turné, i hopp om att återigen förvandla ögonblick till evighet! Den 5 januari, kl 18.00 i TV4, gästar de BingoLottos säsongspremiär.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum