Luren på köpet hos Halebop

Dela

Under åtta veckor, med start idag, ger Halebop för första gången bort mobilen till de som tecknar Halebop-abonnemang och får därmed också supertäckning (Telias nät). Telefonerna som går att välja mellan är iPhone 7, Xiaomi MI 10T LITE, Galaxy A51 och Sony Xperia L4.

– Hårda julklappar smäller högre än det mesta, så varför inte kombinera det med en klapp som också gör att du också kan hålla kontakten med din mormor och ditt kompisgäng? Oavsett hur ledigheten brukar spenderas så kommer det att bli en annorlunda jul i år för de flesta, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Erbjudandet om luren på köpet finns på halebop.se mellan den 23 november till den 15 januari. Det innefattar mobilerna iPhone 7, Xiaomi MI 10T LITE, Galaxy A51 och Sony Xperia L4 vid teckning av abonnemangen Halebop 15GB, 30GB och 60GB med bindningstid på 24 månader.

– Vi har verkligen tagit i från tårna. Att få en mobil på köpet är en riktigt bra deal. Att dessutom slippa dålig täckning och låg hastighet i mobilnätet när du streamar och snackar är en rejäl bonus, men så har vi också Sveriges nöjdaste kunder, berättar Johanna Sahlman.

Halebop har en lång historia av att lägga manken till för att få nöjda kunder. Tidigare i höst utsågs operatören för elfte gången på tretton år till vinnare i kundnöjdhet i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga mätning.

­– Om du stör dig på att din mamma fortfarande går runt med en trasig mobil eller att ditt barn inte går att nå för att batteritiden tar slut för snabbt så ska du slå till nu. För ett riktigt bra pris kan du ge bort en uppskattad present till någon du tycker väldigt mycket och samtidigt ge dig själv sinnesro, avslutar Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Nyckelord

Kontakter

Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeyapr.se

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Ny kortfilm ska skapa samtal om mat och identitet9.12.2020 07:00:00 CETPressmeddelande

Det kreativa kollektivet Wulira Studio vill undersöka mat kopplat till identitet, framför allt bland minoritetssvenskar – vilket har resulterat i kortfilmen Fuck Your Fusion. Filmen lyfter bland annat fram hur minoriteters matkulturer ofta blir accepterade först när trendiga fusion-restauranger plockar upp dem. Fuck Your Fusion är en del av Halebop Creative Call, en plattform som ger unga kreatörer möjlighet att utveckla sitt skapande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum