Socialdemokraterna

Magdalena Andersson besöker Skåne

Dela
Tisdag den 24 januari kommer Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson besöka Svalöv, Bjuv och Ängelholm. Syftet med besöken är att träffa och lyssna till företag och hushåll i Skåne om elpriserna, och om hur elstödet som ännu inte kommit företag till del påverkar verksamheterna i regionen.

Program

12:40 Besök på Vidinge Grönt i Teckomatorp

Plats: Vidinge grönt, Norrvidinge Boställe 1219, Teckomatorp

13:10 Möte med livsmedelsföretag ihop med branschorganisationen Livsmedelsakademin

Plats: Vidinge grönt, Norrvidinge Boställe 1219, Teckomatorp

15:20 Besök hos GroPro i Bjuv

Plats: Billesholmsvägen 4, Bjuv

18:00 Öppet möte på Ängelholms Stadsbibliotek

Plats: Hörsalen, Ängelholms Stadsbibliotek, Stortorget 2

 

Möjlighet finns för enskilda intervjuer. Vänligen kontakta presskontakt.

Presskontakt:

Mirjam Kontio, pressekreterare hos Magdalena Andersson
073-562 77 43, mirjam.kontio@socialdemokraterna.se

Bilder

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vänder på varje sten för att bryta segregationen och tränga tillbaka våldet. Vi tar tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och vi skapar framtidens jobb med bra villkor i hela landet. Vi gör det som krävs, för Sverige kan bättre.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

Socialdemokraterna presenterar initiativ för att ta kontroll över förskolemarknaden29.3.2023 12:19:19 CEST | Pressmeddelande

Marknadiseringen av förskolan skapar allt fler avarter och ökar andelen bolag. Samtidigt som en rad megakoncerner gör stora vinster på förskolan har fristående förskolor lägre andel utbildad personal än kommunala skolor. Det visar en rapport från Riksdagens utredningstjänst. Nu kräver Socialdemokraterna att regeringen fortsätter utreda vinsterna i förskolan.

Socialdemokraterna kräver att regeringen inrättar en priskommission för matpriserna28.3.2023 13:29:10 CEST | Pressmeddelande

Svenska barnfamiljer pressas hårdare ekonomiskt än på många decennier. Matpriserna har rusat snabbare i Sverige än i många andra länder. Efter regeringens saktfärdiga hantering av kostnadskrisen har Socialdemokraterna krävt att regeringen kallar till sig matkedjorna och ger myndigheterna verktyg att granska priserna. Nu är det dags för nästa steg. Regeringen måste omgående inrätta en priskommission för att hantera de höga matpriserna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum