Göteborg & Co AB

Magnus blir ny evenemangschef på Göteborg & Co

Dela

Magnus Hallberg, 49, är ny chef för evenemang på Göteborg & Co. Han har lång erfarenhet från besöksnäringen och ska nu bidra till utvecklingen av Göteborg som en av norra Europas ledande evenemangsstäder.

- Det känns som en ära att få vara med och skapa framtidens evenemangsstad och utveckla den fantastiska portfölj av evenemang inom många olika områden som Göteborg har. För mig är detta ett drömjobb, säger Magnus Hallberg.

Han har en bakgrund inom Scandic Hotels och Stena Line och har tidigare i rollen som ordförande i Storhotellgruppen suttit i styrelsen för Göteborg & Co. I dag verkar han som konsult i främst etableringsfrågor och verksamhetsutveckling för besöksnäringen. Magnus är även aktiv i föreningslivet som ordförande i Högsbo Basket som arrangerar Göteborgs Basketfestival.

- Vi är väldigt nöjda med att få Magnus till Göteborg & Co. Staden och besöksnäringen har gemensamt satt upp målbilden om en fördubbling av turismen till 2030. Med sin gedigna erfarenhet så kommer Magnus kunna bidra stort i det arbetet, säger Camilla Nyman VD för Göteborg & Co.

Magnus Hallberg börjar sin nya tjänst den 3 september.

Kontakter

Magnus Hallberg
Telefon: 0708–102596

Bilder

Ladda ned bild
Magnus Hallberg är ny evenemangschef på Göteborg & Co.
Magnus Hallberg är ny evenemangschef på Göteborg & Co.
Ladda ned bild

Om

Göteborg & Co AB
Göteborg & Co AB
Mässans gata 8
412 51 Göteborg

+46 (0)31-368 40 00http://goteborgco.se

Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring.

Göteborg & Co är moderbolag i klustret Turism,Kultur & Evenemang där Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater ingår. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad.

Ladda ner bilder från vår mediabank.

Följ Göteborg & Co AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Göteborg & Co AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum