Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Malin Jennerholm blir ny VD för Orkla Confectionery & Snacks Sverige

Dela

Malin Jennerholm tillträder som ny VD för kex- och snacksföretaget Orkla Confectionery & Snacks Sverige. Malin kommer närmast från kaffeföreteget Jacobs Douwe Egberts där hon varit nordisk General Manager för Professional verksamheten.

Från och med 15 augusti tar Malin Jennerholm över som verkställande direktör för Orkla Confectionery & Snacks Sverige, med varumärkena OLW och Göteborgs Kex. Malin kommer närmast från kaffeföreteget Jacobs Douwe Egberts där hon varit nordisk General Manager för Professional verksamheten, dvs out-of-home.

- Jag är mycket glad för förtroendet att få leda en verksamhet med så många av svenska folkets favoriter inom kex- och snacks. Det känns otroligt spännande. Jag ser en stor potential att utveckla båda kategorierna vidare tillsammansmed mina nya kollegor, säger Malin Jennerholm, tillträdande VD Orkla Confectionery & Snacks Sverige

Malin Jennerholm har bred erfarenhet inom konsumtionsvaror och har en lång bakgrund inom livsmedelsbranschen med ett flertal ledande positioner både i Sverige och i Norden. Redan 1996 började Malin på Mondelez International (tidigare Kraft Foods) och har sedan dess haft flera seniora roller som t ex Marknadsdirektör för varumärken som Marabou och Gevalia, samt som Försäljningsdirektör för den svenska verksamheten inom Mondelez-koncernen. Ann-Beth Freuchen, EVP & VD för Orkla Confectionery & Snacks är mycket nöjd med rekryteringen.

- Jag är mycket glad att Malin har tackat ja att leda vårt svenska företag; hon har den bredd och bakgrund som vi behöver för att kunna utveckla företaget vidare och leverera starka, lokala varumärken som både är hållbara för människor och det samhälle vi verkar i. Jag är övertygad om att hon blir en positiv kraft till den svenska verksamheten, säger Ann-Beth Freuchen, EVP & VD Orkla Confectionery & Snacks.

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum