Åklagarmyndigheten

Man begärd häktad för mord på 18-årig kvinna 2002 - uppdaterad

Dela

Den man som sedan i tisdags varit anhållen på sannolika skäl misstänkt för mordet på en 18-årig kvinna den 20-21 december 2002 i Malmö har i dag begärts häktad. Uppdaterad information om att häktningsförhandlingen äger rum kl. 15.30 i dag, fredag.

Mannen förekommer i brottsutredningen sedan tidigare. Han anhölls efter att ny muntlig och annan bevisning har kommit fram genom polisens utredningsarbete.

Häktningsförhandling i Malmö tingsrätt sker fredag 9 december kl. 15.30. 

Målnummer i Malmö tingsrätt: B 12879-22.

Kontakt:

Kammaråklagare Tomas Olvmyr är tillgänglig för media på telefon direkt efter avslutad förhandling, i cirka en halvtimme, 010-562 66 73.

 


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum