Bingolotto

Månadsfinal i BingoLotto

Dela
Jazzsångerskan Caroline Wennergren och pianotalangen David Carbe
 

Årets första Månadsfinal i BingoLotto! Bered dig på en kavalkad av gäster, artister, spel och nöje! Ingvar har laddat upp med den jazzsångerskan Caroline Wennergren och pianotalangen David Carbe i musikväg. Spånarna återvänder – med Annika Andersson och Thomas Petersson i spetsen – flankerade av magikern och komikern Stefan Odelberg.

David Carbe agerar även kapellmästare och leder husbandet.

Spånarna och Stefan Odelberg

Caroline Wennergren debuterade i i TV4:s Sikta mot stjärnorna 2002 där hon slutade tvåa. Bara 19 år gammal slog hon tre år senare igenom med dunder och brak i Melodifestivalen med bossanovalåten ”A different kind of love”.

Stefan Odelberg gör bland mycket annat succé med sina krogshower ”En talk talk show” i Göteborg, med nya gäster i varje föreställning. Han är dessutom en veteran i BingoLotto-sammanhang – under Marie Serneholts tid som programledare agerade han mer eller mindre sidekick under en hel säsong. Nu återvänder han som panelgäst i Spånarna tillsammans med Annika Andersson och Thomas Petersson.

Husbandet leds av pianotalangen David Carbe, från Kungälv, känd för BingoLotto-tittaren sedan tidigare.

BingoLotto – Söndag 29 januari kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum