Bingolotto

Månadsfinal i BingoLotto

Dela

På söndag gästar barnartisten Agnes Frisk och den Melodifestivalaktuella Mimi Werner BingoLotto. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Lotta Engberg.

Mimi Werner - Foto: Peter Knutson
Mimi Werner - Foto: Peter Knutson

Werner och Frisk

Mimi Werner, 27, är en svensk pop- och countryartist. Hon fick hon sitt första skivkontrakt 2015 varpå hon for till Nashville för spela in sin första EP. Hennes debutsingel Forever again släpptes samma år. Mimi Werner debuterade i Melodifestivalen 2016 och är nu aktuell i årets Melodifestival med låten ”Songburning”. Direkt efter Mello släpper hon ett nytt album och på söndag gästar hon BingoLotto.

På söndag gör Agnes Frisk, en av Helsingborgs stora musiktalanger, sin tv-debut i BingoLotto när hon framför sin senaste låt ”Wake up". Agnes är en talang utöver det vanliga. Den här unga veteranen debuterade redan som sjuåring och nu har hon skivkontrakt som elvaåring.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Lotta Engberg.

BingoLotto – Söndag 28 januari kl. 18 i TV4. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Mimi Werner - Foto: Peter Knutson
Mimi Werner - Foto: Peter Knutson
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum