Bingolotto

Månadsfinal i BingoLotto

Dela

Agneta Sjödin är tillbaka i BingoLotto – i Månadsfinalen, dessutom. Då passar hon på att bjuda in Torgny ”Kingen” Karlsson och ingen mindre än Babsan.

KINGEN OCH BABSAN

Lars-Åke Wilhelmsson är en svensk modedesigner och dragshowartist, men kanske främst känd för sina framträdanden som "Babsan". Allt började en gång i tiden med dragshowgruppen Surprise Sisters, som Lars-Åke startade tillsammans med några vänner hemma i Gävle 1979.

För sin design av kläder till teateruppsättningar har han tilldelats Guldmasken flera gånger. Han har bland annat gjort kostymerna till RENT, Trollkarlen från Oz, Pippi Långstrump, Stars, Karlsson på taket och Grease. Första tv-framträdandet var i TV-programmet Kullagret 1986 på SVT. Då som Baby Doll Karlsson men programledaren glömde bort artistnamnet och improviserade i stället fram Babsan.

Torgny "Kingen" Karlsson är en svensk rock- och jazzmusiker och skådespelare som uppträtt med band såsom Kingen Trio, Kingen and the Pants och Kingen and the Blue Flamingo Orchestra, men även som medlem i The Boppers, som han fortfarande skriver låtar för. Kingen har dessutom samarbetat med Ewert Ljusberg, medverkat i Allsång på Skansen och gästat Så ska det låta. På söndag uppträder han och leder husbandet i BingoLotto.

BingoLotto – söndag 25 februari kl. 18:00 i TV4

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum