Norrköpings kommun

Många företag engagerar sig i Norrköping Light Festival

Dela

Fredag 30 november är det premiär för årets upplaga av Norrköping Light Festival och intresset för att vara med och bidra till festivalen är stort. Många företag har valt att engagera sig.

Foto: Mattias Lindh
Foto: Mattias Lindh

Norrköping Light festival genomförs i år för fjärde gången. Mellan 30 november och 6 januari kan alla Norrköpingsbor och besökare ta del av de kreativa ljuskonstverk som i olika form kommer att lysa upp staden.

– Festivalen har under tidigare år lockat många besökare och vi vet att den är väldigt uppskattad. Inte minst eftersom den är tillgänglig föra alla. Det syns nu också i det stora intresset hos bland annat företag som valt att engagera sig i festivalen, säger Maria Olofsson, evenemangskoordinator på Upplev Norrköping

Bland företag som har engagerat sig märks till exempel Sefab, E.On, Suez Recycling, , ED Bygg, Riksbyggen, HSB, Klövern, Kolmårdens Djurpark, Scandic, Bauer Media, Norrköpings Tryckeri, Nodra, Norrköpings Hamn, Hyresbostäder och Norrköpings Spårvägar.

– Det är glädjande att se det stora intresset. Det visar att Light Festival engagerar och att många Norrköpingsbor och företag tycker att det är ett viktigt inslag under den mörka årstiden i Norrköping, säger Reidar Svedahl, ordförande för Upplev Norrköping

– För oss på Sefab är det mycket spännande och roligt att få medverka till Norrköping Light Festival! Att alla Norrköpingsbor och kanske vänner och bekanta från andra delar av landet ges denna unika möjlighet att ta del av alla fantastiska konstverk från när och fjärran tycker vi är ett välkommet ljus i höstmörkret som vi hoppas blir en tradition, säger Pelle Furuheim, vd på Sefab bygg.

Företagen som medverkar erbjuds synlighet på olika sätt i samband med festivalen. De får delta i invigningen och får en guidad VIP-visning för sin personal.

Kontakt:

Maria Olofsson
Titel: evenemangskoordinator, Upplev Norrköping
Telefon: 073-020 10 89

Reidar Svedahl
Titel: ordförande, Upplev Norrköping
Telefon: 070-643 83 33

Pelle Furuheim
Titel: vd, SEFAB
Telefon: 070-925 52 81

_________________________________________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Bilder

Foto: Mattias Lindh
Foto: Mattias Lindh
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum