Enköpings kommun

Manifestation för Ukrainas folk

Dela

Onsdagen den 24 augusti arrangerar de politiska partierna i kommunfullmäktige en manifestation på Stora torget för Ukrainas folk.

Manifestationen kommer vara lik den som genomfördes den 3 mars på Stora torget. Bland annat kommer kommunstyrelsens ordförande Peter Book (M) och Liudmyla Korshun från Ukraina att hålla tal.

Manifestationen hålls just den 24 augusti eftersom det är Ukrainas nationaldag. Kommunstyrelsen har också beslutat att det ska flaggas med ukrainska flaggor på Stora torget under dagen, eftersom det är Ukrainas nationaldag. Kommunstyrelsen har även beslutat att det ska flaggas med ukrainska flaggor på Stora torget under hela september.

Alla som vill visa sitt stöd för Ukrainas folk är välkomna att delta.

  • Datum: 24 augusti 2022
  • Tid: Klockan 17
  • Plats: Stora Torget Enköping

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum