Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling deltar i ny kommission – ska stärka Sverige efter krisen

Dela

Stockholms Handelskammare har inrättat Omstartskommissionen – ett initiativ för att göra Sverige starkare efter coronakrisen. Omstartskommissionens medlemmar är elva av Sveriges främsta experter inom en rad strategiskt viktiga reformområden. Till ordförande utses Klas Eklund, Senior Economist på Mannheimer Swartling.

- Den rådande situationen är fruktansvärd på flera sätt. Jag är stolt och imponerad över den väldiga kompetens som finns representerad i Omstartskommissionen. Att flera av Sveriges absolut främsta experter ställer upp på kort varsel vittnar om att uppgiften är viktig och att många vill bidra, säger Klas Eklund. Vårt arbete – att komponera ihop ett förslag för ett starkare Sverige med hänsyn till krisens alla dimensioner – börjar genast, avslutar han. 

- Krisen har redan slagit väldigt hårt mot Sverige och vi måste nu skapa en strategisk reformagenda. Vi måste göra precis allt vi kan för att säkerställa att det svenska näringslivet skadas så lite som bara möjligt och få till en nystart så att Sverige kan komma ur krisen ännu starkare än vi gick in i den. Vi på Mannheimer Swartling är nu väldigt glada över att vi kan dra vårt strå till stacken och hjälpa till med detta viktiga arbete genom att tillhandahålla våra kvalificerade utredningsresurser, bistå med juridiska analyser och ta fram skrivningar vad gäller eventuella förslag till ny lagstiftning och inte minst vår medarbetare Klas Eklund kommer att lägga väldigt mycket av sin arbetstid på att vara ordförande för denna nya Omstartskommission, säger Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling.

Nyckelord

Kontakter

Om

Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Box 1711
111 87 Stockholm

040-698 59 34http://www.mannheimerswartling.se

Mannheimer Swartling hjälper klienter i Sverige och över hela världen med deras affärsjuridiska utmaningar. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Byrån arbetar brett, både när det gäller typ av uppdrag och geografi. Verksamheten bedrivs genom egna kontor i Sverige, Ryssland, Kina, USA och Bryssel samt i nära samarbete med andra framstående internationella byråer. Läs mer på www.mannheimerswartling.se.

Följ Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum