Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling går med i FN:s Global Compact-initiativ

Dela

Det är med stolthet Mannheimer Swartling går med i FN:s Global Compact-initiativ – världens största initiativ för företagsansvar med över 8 000 deltagare inom företag och organisationer i 135 länder.

Som deltagare åtar sig Mannheimer Swartling att:

  • sätta igång förändringar i affärsverksamheten så att FN:s Global Compact och de tio principerna (läs mer här) blir en del av strategin, kulturen och den dagliga verksamheten, inklusive inom leverantörskedjan
  • förespråka FN:s Global Compact och de tio principerna via de kommunikationskanaler som står till buds
  • årligen kommunicera med byråns intressenter om de ansträngningar som görs för att implementera principerna i FN:s Global Compact och publicera denna så kallade Communication on Progress (COP) på FN:s Global Compacts webbplats.

– Som Nordens ledande advokatbyrå är det vårt ansvar att främja och stödja detta beundransvärda initiativ, och vi är stolta över att gå med, säger Jan Dernestam, Managing Partner.

– Vi har ambitionen att alltid leverera högsta kvalitet i allt vi gör, samtidigt som vi ständigt förnyar och driver på utvecklingen inom affärsjuridiken. Vårt hållbarhetsarbete har som målsättning på att skapa långsiktigt värde för våra klienter, vår byrå och samhället i stort, fortsätter Dernestam.

Mannheimer Swartlings engagemang leds av Emma Ihre, hållbarhetschef. Läs mer här om byråns hållbarhetsarbete.

Nyckelord

Kontakter

Om

Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Box 1711
111 87 Stockholm

040-698 59 34http://www.mannheimerswartling.se

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska byrå. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Byrån arbetar brett, både när det gäller typ av uppdrag och geografi. Verksamheten bedrivs genom egna kontor i Sverige, Ryssland, Kina, USA och Bryssel samt i nära samarbete med andra framstående internationella byråer. Läs mer på www.mannheimerswartling.se.

Följ Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Skriv in din e-postadress så får du ett mejl när vi har något nytt att berätta.

Senaste pressmeddelandena från Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum