Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling öppnar kontor i Singapore

Dela

Den 1 januari öppnade Mannheimer Swartling sitt nya kontor i Singapore. Kontoret, som ligger bredvid Singapore International Arbitration Centre (SIAC) och världsledande International Court of Arbitration (ICC), blir nu centrum för byråns tvistlösningsverksamhet i Asien.

Utvecklingen av Singapore som förstahandsvalet för internationella tvister i Asien fortsätter. För Mannheimer Swartling, som tillhör den absoluta världseliten inom internationella skiljeförfaranden, är etableringen av det nya kontoret ett naturligt steg.

- Singapore attraherar allt fler stora internationella skiljeförfaranden. Vi bedömer att den utvecklingen inte bara kommer att fortsätta – utan snarare accelerera, och tillsammans med våra globala tvistlösningsteam i Moskva och på våra svenska kontor stärker denna etablering vår ledande position inom internationella skiljeförfaranden ännu mer säger Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling.

- Singapore är redan en viktig knutpunkt för stora investeringar och affärsförhandlingar och den juridiska miljön är pålitlig och stabil. Med etableringen av vårt nya kontor och en helt ny China/APAC-desk i Sverige kommer vi även framgent att kunna hjälpa våra klienter med deras affärer i Kina och närliggande länder. På så sätt bygger vi vidare på den unika kompetens och erfarenhet som byrån upparbetat under sin långa närvaro i Shanghai och Hongkong. Vi är övertygade om att detta kommer att ytterligare förbättra vår service till våra klienter, säger Jakob Ragnwaldh, partner i Mannheimer Swartlings tvistlösningsgrupp och verksam i Singapore.

Juristerna på Singaporekontoret kommer arbeta helt integrerat med byråns tvistlösningsgrupp i Sverige och Moskva samt med byråns övriga verksamhetsgrupper. Totalt har Mannheimer Swartling ett åttiotal jurister som fokuserar på tvistlösning, vilket gör vårt team till ett av de största i Nordeuropa. Vid större och komplexa ärenden som kräver särskild lokal expertis tar byrån även fortsatt hjälp av sitt väletablerade kontaktnät av lokala advokatbyråer i Singapore.

Nyckelord

Kontakter

Om

Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Box 1711
111 87 Stockholm

040-698 59 34http://www.mannheimerswartling.se

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och runt om i världen. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Byrån arbetar brett, både när det gäller typ av uppdrag och geografi. Verksamheten bedrivs genom egna kontor i Sverige, Ryssland, Singapore, USA och Bryssel samt i nära samarbete med andra framstående internationella byråer. Läs mer på www.mannheimerswartling.se.

Följ Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum