Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling publicerar årsrapport för 2016

Dela

Trots den politiska turbulensen och en allt mer utbredd ovisshet om vart den ekonomiska konjunkturen är på väg, kan Mannheimer Swartling se tillbaka på ännu ett framgångsrikt år.

Vi rankas fortfarande som nummer ett i Sverige – både av klienterna i de internationella mätningarna Chambers och International Financial Law Review (IFLR) och av de blivande juristerna i Universums årliga Företagsbarometer. För oss är det tydliga bevis på att vi som byrå gör saker och ting rätt. Därmed inte sagt att vi kan slå oss till ro i trygg förvissning om att solen kommer gå upp i morgon och att Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska byrå även då.

2016 var också ett år som präglades av ett kontinuerligt förändringsarbete. 2017 kommer inte att vara annorlunda. Byråns långsiktiga arbete med jämställdhet, mångfald, kompetensutveckling och digitala lösningar kommer fortsätta även under nästa år. Under 2016 påbörjade 53 jurister sin anställning på Mannheimer Swartling och två nya delägare valdes in. Mätt i omsättning så överträffade vi förväntningarna med en omsättning på 1,3 miljarder kronor. Förklaringen till att vi lyckats med våra föresatser är att vi har Sveriges bästa och mest engagerade jurister. Mannheimer Swartlings starka position är resultatet av ett lag på 550 medarbetare som hjälps åt, löser problem tillsammans och fritt utbyter kunskap sinsemellan.

Välkommen att läsa mer om byråns aktiviteter under det gångna året i vår årsrapport för 2016.

Nyckelord

Kontakter

Om

Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Box 1711
111 87 Stockholm

040-698 59 34http://www.mannheimerswartling.se

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska byrå. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Byrån arbetar brett, både när det gäller typ av uppdrag och geografi. Verksamheten bedrivs genom egna kontor i Sverige, Ryssland, Kina, USA och Bryssel samt i nära samarbete med andra framstående internationella byråer. Läs mer på www.mannheimerswartling.se.

Följ Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling appoints Klas Eklund to the firm’s first Senior Economist22.11.2017 14:01Pressmeddelande

Klas Eklund has been appointed as Mannheimer Swartling’s first Senior Economist, starting in the beginning of 2018. Mr Eklund will provide the firm and its clients with strategic advice regarding national and international matters connected to the long-term development of business and the political environment. Mr Eklund will also be an active voice in the public discussion regarding these matters.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum