Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling utnämns till juriststudenternas mest attraktiva arbetsgivare i Universums FöretagsBarometer

Dela

Mannheimer Swartling har utsetts till den mest attraktiva arbetsgivaren när Sveriges juriststudenter röstat fram sin framtida drömarbetsgivare inom den juridiska sektorn.

Mannheimer Swartling har 15 år i rad toppat utmärkelsen som ”branschbäst” bland advokatbyråer men nu visar sig även populariteten utanför advokatbranschen och byrån placerar sig i toppen för hela juristbranschen. Detta framgår i Universums FöretagsBarometer som är den största årliga undersökning som görs vid Sveriges alla universitet och högskolor.

– Vi är oerhört stolta över utmärkelsen och det är enormt glädjande att landets juriststudenter har utnämnt oss till den mest attraktiva arbetsgivaren inom den juridiska sektorn. Att vi placerar oss högst upp är en bekräftelse på att vi lyckas i vårt långsiktiga arbete med att attrahera Sveriges duktigaste jurister, säger Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling.

– Det finns många faktorer som bidrar till att vi lyckas attrahera Sveriges skarpaste jurister till Mannheimer Swartling. Att vi har ambitionen att alltid ligga i den absoluta framkanten med att identifiera trender och förändringar är en av faktorerna. Jag tror även att det handlar om att vi lyckats förmedla vår starka företagskultur – där initiativtagande, samarbete och kunskapsutbyte uppmuntras och att vi tillsammans bildar ett slagkraftigt kollektiv där laget är viktigare än jaget.

FöretagsBarometern är en heltäckande och årligen återkommande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. Studenter från Sveriges universitet och högskolor har svarat på undersökningen, som är den 31:e i ordningen. Resultaten presenterades den 21 mars 2018 i Stockholm.

Kontakter

Om

Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Box 1711
111 87 Stockholm

040-698 59 34http://www.mannheimerswartling.se

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska byrå. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Byrån arbetar brett, både när det gäller typ av uppdrag och geografi. Verksamheten bedrivs genom egna kontor i Sverige, Ryssland, Kina, USA och Bryssel samt i nära samarbete med andra framstående internationella byråer. Läs mer på www.mannheimerswartling.se.

Följ Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum