Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling utnämns till studenternas favoritbyrå för 15:e året i rad  

Dela

Mannheimer Swartling har återigen utsetts till ”Branschbäst” när Sveriges juridikstudenter röstat fram sin framtida drömarbetsgivare i Universums FöretagsBarometer. Det är för 15:e året i rad som byrån tar emot denna utmärkelse.

Populariteten visar sig även utanför advokatbranschen där byrån placerar sig på en fjärde plats. Det framgår i Universums FöretagsBarometer som är den största årliga undersökning som görs vid Sveriges alla universitet och högskolor.

– Vi är otroligt stolta och glada över att landets juridikstudenter återigen har utnämnt oss till den mest attraktiva arbetsgivaren bland advokatbyråer. Att vi fortsätter att placera oss högst upp år efter år är en bekräftelse på att vi lyckas i vårt långsiktiga arbete med att attrahera Sveriges duktigaste jurister, säger Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling.

– Det finns många faktorer som bidrar till att vi lyckas attrahera Sveriges skarpaste jurister till Mannheimer Swartling. Att vi vågar se styrkan i att utvecklas tillsammans med våra klienter är en av faktorerna. Jag tror även att det handlar om att vi lyckats förmedla vår starka företagskultur – där samarbete och kunskapsutbyte uppmuntras och alla medarbetare har möjlighet att vara med och utveckla byrån redan från första dagen, fortsätter han.

FöretagsBarometern är en heltäckande och årligen återkommande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. Drygt 24 000 studenter från Sveriges universitet och högskolor har svarat på årets upplaga av undersökningen, som är den 30:e i ordningen. Resultaten presenterades den 16 mars 2017 i Stockholm.

Nyckelord

Kontakter

Om

Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Box 1711
111 87 Stockholm

040-698 59 34http://www.mannheimerswartling.se

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska byrå. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Byrån arbetar brett, både när det gäller typ av uppdrag och geografi. Verksamheten bedrivs genom egna kontor i Sverige, Ryssland, Kina, USA och Bryssel samt i nära samarbete med andra framstående internationella byråer. Läs mer på www.mannheimerswartling.se.

Följ Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling appoints Klas Eklund to the firm’s first Senior Economist22.11.2017 14:01Pressmeddelande

Klas Eklund has been appointed as Mannheimer Swartling’s first Senior Economist, starting in the beginning of 2018. Mr Eklund will provide the firm and its clients with strategic advice regarding national and international matters connected to the long-term development of business and the political environment. Mr Eklund will also be an active voice in the public discussion regarding these matters.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum