Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Mannheimer Swartling utser sex nya partners

Dela

Mannheimer Swartling är stolta över att meddela att Camilla Appelgren, Johan Berg, Anna Bryngelsson, Henrik Dock, Therese Jansson och Carl Johan Zimdahl har valts till nya partners på byrån.

"Vi är enormt stolta och glada över att kunna tillkännage att vi valt in sex nya partners", säger Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling.

"De är alla redan etablerade och välkända rådgivare inom sina respektive verksamhetsområden och de kommer att säkerställa att våra klienter även i framtiden får all den hjälp de behöver med sina allra mest komplexa affärer och vi ser med glädje fram emot deras fortsatta framgångar", fortsätter han.

Nyutnämnda partners

Camilla Appelgren kommer att ansluta till Mannheimer Swartlings branschgrupp Health Care and Life Science och kommer att tjänstgöra vid byråns kontor i Stockholm. Hon har praktiserat juridik i mer än 15 år och har arbetat vid svenska och internationella advokatbyråer. Camilla har bred erfarenhet inom områdena hälso- och sjukvård och life sciences, inklusive läkemedels-, bioteknik-, medicinteknik-, veterinärmedicin- och livsmedelsbranscherna. Camilla biträder regelbundet klienter inom bl.a. avtalsförhandling, regulatoriska frågor, licensiering och health care compliance.

Camilla kommer att börja på byrån under 2020. Hon är medlem i Sveriges advokatsamfund och har en jur kand samt en ekonomie kandidatexamen från Lunds universitet.

Johan Berg ingår i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för Publik M&A och Aktiemarknad och tjänstgör vid byråns kontor i Stockholm. Johan är specialiserad på aktiemarknadsrätt och arbetar med alla typer av aktiemarknadstransaktioner och offentliga uppköpserbjudanden. Johan biträder även noterade företag i bland annat bolagsstyrnings- och informationsgivningsfrågor.

Johan började på byrån 2009 och har en jur kand från Stockholms universitet.

Anna Bryngelsson ingår i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för Miljörätt och tjänstgör vid byråns kontor i Malmö. Hon rådger klienter inom ett brett spektrum av miljörättsliga ärenden. Anna arbetar bland annat med tillståndsprövningar och miljörättsliga riskbedömningar vid transaktioner.

Anna började på byrån 2012. Hon är medlem i Sveriges Advokatsamfund och har en jur kand från Lunds universitet.

Henrik Dock ingår i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för Företagsöverlåtelser och tjänstgör vid byråns kontor i Stockholm. Hans arbete omfattar rådgivning vid M&A-transaktioner och strukturfrågor. Han arbetar med klienter inom alla verksamhetsområden och branscher.

Henrik började på byrån 2011. Han är medlem i Sveriges advokatsamfund. Han har en jur kand samt en fil kand från Uppsala universitet.

Therese Jansson ingår i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp Bank och finans och tjänstgör vid byråns kontor i Stockholm. Therese arbetar med bank- och finansjuridik i vid mening, men har ett särskilt fokus mot bankregulatoriska frågor – inklusive rörelse- och tillsynsfrågor för banker och andra finansiella institutioner – samt olika former av strukturerad finansiering och omstruktureringar.

Therese började på byrån 2010. Hon är medlem i Sveriges Advokatsamfund och har en jur kand från Lunds universitet.

Carl Johan Zimdahl ingår i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för Kapitalförvaltning och finansiell reglering och tjänstgör vid byråns kontor i Stockholm. Han fokuserar sitt arbete på regulatoriska frågor rörande olika typer av finansmarknadsaktörer, inkluderande fondförvaltare, värdepappersbolag och andra kapitalförvaltningsstrukturer.

Carl Johan började på byrån 2010. Han är medlem i Sveriges Advokatsamfund och har en jur kand från Lunds universitet.Nyckelord

Kontakter

Om

Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
Box 1711
111 87 Stockholm

040-698 59 34http://www.mannheimerswartling.se

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska byrå. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Byrån arbetar brett, både när det gäller typ av uppdrag och geografi. Verksamheten bedrivs genom egna kontor i Sverige, Ryssland, Kina, USA och Bryssel samt i nära samarbete med andra framstående internationella byråer. Läs mer på www.mannheimerswartling.se.

Följ Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum