ManpowerGroup

Manpower tecknar nytt Bemanningsavtal med Svenska Staten

Dela

Bemannings- och rekryteringsföretaget Manpower har tecknat ramavtal med Kammarkollegiets Inköpscentral angående bemanningskonsulter och IT-konsulter. Avtalet kommer att kunna användas av samtliga statliga myndigheter och gäller under 2 år med möjlig förlängning i upp till 2 år.

Avtalet är indelat i två tjänsteområden; Kontorstjänster och IT-tjänster. Manpower är det enda bemannings- och rekryteringsföretaget som har ramavtal med Svenska Staten avseende både bemanning och IT. 

-Vi är glada att bistå svenska myndigheter i att upprätthålla viktiga samhällsfunktioner och god samhällsservice, kommenterar Lars Forseth, vd ManpowerGroup.

Nyckelord

Kontakter

Om

ManpowerGroup
ManpowerGroup
Klarabergsgatan 29
111 81 Stockholm

http://www.manpowergroup.se

Om ManpowerGroup
ManpowerGroup™ är världsledande inom arbetsmarknadsrelaterade tjänster. Genom globala insikter och lokal expertkunskap skapar vi värde för våra kunder. Vi kallar det Innovative Workforce Solutions. ManpowerGroup™ Sverige har 12 000 medarbetare på ett 70-tal orter och med fyra varumärken: ManpowerGroup™ Solutions, Experis, Manpower och Right Management. Varje år sätter vi 20 000 personer i jobb i Sverige.

Följ ManpowerGroup

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från ManpowerGroup

Försiktigt optimistiska signaler för vårens arbetsmarknad i mellersta Sverige13.3.2018 08:21Pressmeddelande

Arbetsgivare i mellersta Sverige, där Södermanland, Västmanland, Värmland och Örebro län ingår, är försiktigt optimistiska och förväntar sig fler något fler jobbtillfällen under våren. Sysselsättningstrenden för det andra kvartalet ligger på +4 procent, vilket är strax över sysselsättningstrenden för hela Sverige på +2 procent. Det visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum