ManpowerGroup

ManpowerGroup förser Swedavia med kompetens de närmaste åren

Dela

Statligt ägda flygplatsoperatören Swedavia har efter en upphandling slutit avtal med ManpowerGroup för bemanning och rekrytering. Avtalen gäller medarbetare med olika roller, från servicemedarbetare till chefer och specialister på flygplatser över hela landet.

Foto: Victoria Ström/Swedavia
Foto: Victoria Ström/Swedavia

Sedan tidigare samarbetar Swedavia med Manpower för bemanning av sina flygplatser. Efter en upphandling valdes Manpower på nytt för bemanning och samarbetet utökas till att även omfatta rekrytering med hjälp av Experis. Avtalen gäller på fyra respektive tre år med möjlig förlängning och i bägge avtalen är ManpowerGroup förstahandsvalet.

-Vårt behov är stort av att ha rätt kompetens vid rätt tillfälle på våra tio flygplatser i Sverige. Vi har en personalintensiv verksamhet med en stor bredd av kompetenser inom allt från serviceyrken till tekniska specialister, som exempelvis miljötekniker, säger Marie Wiksborg, HR-direktör på Swedavia.

-Vi är glada att bistå Swedavia i att upprätthålla viktiga samhällsfunktioner och god service till resenärer på flyg i hela Sverige, säger Stefan Fransson, försäljningschef ManpowerGroup.

För mer information kontakta:
Marie Wiksborg , HR-direktör på Swedavia AB, +46 10 109 01 00, Marie.Wiksborg@swedvia.se
Hélène Belin, kommunikationschef ManpowerGroup, +46 70 377 45 43, helene.belin@manpowergroup.se

Swedavia är ett statligt ägt bolag som äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser – ett system av tio flygplatser från Malmö i söder till Kiruna i norr som knyter samman hela Sverige med resten av världen. www.swedavia.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Victoria Ström/Swedavia
Foto: Victoria Ström/Swedavia
Ladda ned bild

Om

ManpowerGroup
ManpowerGroup
Klarabergsgatan 29
111 81 Stockholm

http://www.manpowergroup.se

Om ManpowerGroup
ManpowerGroup™ är världsledande inom arbetsmarknadsrelaterade tjänster. Genom globala insikter och lokal expertkunskap skapar vi värde för våra kunder. Vi kallar det Innovative Workforce Solutions. ManpowerGroup™ Sverige har 12 000 medarbetare på ett 70-tal orter och med fyra varumärken: ManpowerGroup™ Solutions, Experis, Manpower och Right Management. Varje år sätter vi 20 000 personer i jobb i Sverige.

Följ ManpowerGroup

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från ManpowerGroup

Byggbranschen levererar ny rekordprognos för höstens arbetsmarknad17.9.2018 08:45Pressmeddelande

Arbetsgivare i byggbranschen förväntar sig en rejält ökad efterfrågan på arbetskraft under hösten. Sysselsättningstrenden för det fjärde kvartalet 2018 ligger på +13 procent, Det är en knapp ökning från föregående kvartals prognos, som då var den starkaste jobbprognosen branschen sett på sex år. Jobbprognosen för Sverige som helhet ligger på +8 procent, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.

Ny prognos Q4: Ökad sysselsättning i hotell- och restaurangbranschen under hösten17.9.2018 08:38Pressmeddelande

Arbetsgivare i hotell- och restaurangbranschen förväntar sig en ökad efterfrågan på arbetskraft under hösten. Sysselsättningstrenden för det fjärde kvartalet 2018 ligger på +14 procent, en ökning jämfört med motsvarande period förra året då prognosen låg på +8 procent. Jobbprognosen för Sverige som helhet ligger på +8 procent, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum