ManpowerGroup

ManpowerGroup rankas som ett av världens mest hållbara företag

Dela

För åttonde året i rad rankas ManpowerGroup som ett av världens mest hållbara företag av Dow Jones Sustainability Index. Företagen på listan har bedömts utifrån ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet.

– Det är fantastiskt roligt att vårt engagemang för hållbarhet får ett så prestigefyllt internationellt erkännande. Vi arbetar målmedvetet för att bidra till en positiv samhällsutveckling, och det här är ett bevis på att vi är på väg åt rätt håll, säger Lars Forseth, vd för ManpowerGroup Sverige. 

Dow Jones Sustainability Index bedömer årligen företag utifrån en rad faktorer kopplade till ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet. ManpowerGroup är det enda företaget inom kategorin professionella tjänster som har kommit med i indexet åtta år i följd.

– Vårt huvudsakliga fokus kommer alltid att ligga på att hjälpa våra kunder och att skapa ett meningsfullt arbetsliv för miljontals människor världen över. Men ett modernt företag kan inte nöja sig där, utan bör ta ett långsiktigt och aktivt ansvar inom områden som jämställdhet, mångfald och miljöpåverkan, säger Lars Forseth.

Till grund för Dow Jones Sustainability Index ranking ligger ManpowerGroups globala hållbarhetsrapport, med information om hållbarhetsarbetet i Sverige och 15 andra länder runtom i världen. Eftersom huvudkontoret ligger i USA inkluderas ManpowerGroup i det nordamerikanska indexet.

Här finns hela ManpowerGroups hållbarhetsrapport Sustainability in the human age att ladda ner.

För mer information, kontakta gärna:
Hélène Belin, kommunikationschef ManpowerGroup Sverige, telefon 070-377 45 43, helene.belin@manpowergroup.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

ManpowerGroup
ManpowerGroup
Klarabergsgatan 29
111 81 Stockholm

http://www.manpowergroup.se

Om ManpowerGroup
ManpowerGroup™ är världsledande inom arbetsmarknadsrelaterade tjänster. Vi hjälper organisationer att omvandla sig i en snabbt föränderlig värld, genom att hitta och utveckla talanger som gör det möjligt för våra kunder att utvecklas. ManpowerGroup™ Sverige har 12 000 medarbetare på drygt 50 orter med fyra varumärken: Manpower®, Experis®, Right Management® och ManpowerGroup® Solutions. Varje år sätter vi 20 000 personer i jobb i Sverige. 

Följ ManpowerGroup

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från ManpowerGroup

Byggbranschen levererar ny rekordprognos för höstens arbetsmarknad17.9.2018 08:45Pressmeddelande

Arbetsgivare i byggbranschen förväntar sig en rejält ökad efterfrågan på arbetskraft under hösten. Sysselsättningstrenden för det fjärde kvartalet 2018 ligger på +13 procent, Det är en knapp ökning från föregående kvartals prognos, som då var den starkaste jobbprognosen branschen sett på sex år. Jobbprognosen för Sverige som helhet ligger på +8 procent, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.

Ny prognos Q4: Ökad sysselsättning i hotell- och restaurangbranschen under hösten17.9.2018 08:38Pressmeddelande

Arbetsgivare i hotell- och restaurangbranschen förväntar sig en ökad efterfrågan på arbetskraft under hösten. Sysselsättningstrenden för det fjärde kvartalet 2018 ligger på +14 procent, en ökning jämfört med motsvarande period förra året då prognosen låg på +8 procent. Jobbprognosen för Sverige som helhet ligger på +8 procent, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum