Atenzia Records

Måns Zelmerlöw får egen hyllningssång av skånskt dansband!

Dela

Ett av landets absolut mest framgångsrika dansband just nu, skånska Donnez, gör dundersuccé på nätet med sina livesändningar som nått över 2 miljoner människor och i denna vecka dundrade deras album "Alla dar i veckan" in etta på den svenska topplistan. Som öppningsspår finns låten ”Hon ville ha Måns”. En låt vars "huvudperson" Måns Zelmerlöw dessutom tagit till sitt hjärta och hyllar som "årets låt".

Pressbild Donnez // Foto: Jörgen Lundh
Pressbild Donnez // Foto: Jörgen Lundh

Ett av landets absolut mest framgångsrika dansband just nu, skånska Donnez, har i dagarna släppt sitt nya album som dundrade in etta på den svenska försäljningslistan. Bandet livestreamar en gång i veckan och har under det senaste året fått en rekordpublik digitalt. Långt över två miljoner har sett bandets olika sändningar varje tisdagskväll.

Som öppningsspår finns låten ”Hon ville ha Måns”. En svängig låt om hur det kan gå när man byter ut bilden i kontaktannonsen, till superstjärnan Måns Zelmerlöv istället för sin egen. Låten har på bara några dagar streamats i rekordfart och kapellmästaren Donne Laitila är nöjd.

- Det är en fantastiskt bra låt och en rolig och underfundig text som sätter sig. Vi gillar den väldigt mycket. Och extra kul att huvudpersonen också uppskattar låten.

Måns Zelmerlöv har redan dagen efter skivsläppet förra veckan gjort ett inlägg på Instagram där han skriver (översatt från engelska): ”Det kan vara den bästa sången som gjorts 2021. Har du inte hört den än, lyssna”.

Textförfattare är Thomas Deutgen, dansbandsexpert och chefredaktör för Nordens största dansbandsmagasin Får Jag Lov. Deutgen har gjort ”Hon ville ha Måns” tillsammans med Henrik Sethsson och Lars Blomkvist.

- Jag ville göra en kul text på datingtemat, men få till en twist. Då kom jag på att byta ut bilden i annonsen mot någon kändis. Zelmerlöv kändes given. Sedan gick det av bara farten och texten till ”Hon ville ha Måns” blev klar på bara någon timme.

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.DONNEZ live i Bingolotto i helgen

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Pressbild Donnez // Foto: Jörgen Lundh
Pressbild Donnez // Foto: Jörgen Lundh
Ladda ned bild
Pressbild Thomas Deutgen
Pressbild Thomas Deutgen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Atenzia Records
Atenzia Records
Fåglum
46581 Nossebro

https://atenziarecords.net/hem

Atenzia Records är ett av Sveriges största oberoende musikbolag. Bolaget är baserat i Falköping. Under åren som gått har bolaget firat stora  framgångar med ett antal Grammis- Manifest och Guldklavevinster, Topplisteettor på den svenska topplistan och mängder av låtar på Sveriges Radio P4's spellistor. Atenzia har kontrakt med ett tjugotal band/artister och distribuerar även ett antal band och artister. 

Följ Atenzia Records

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Atenzia Records

BlackJack bjussar på "Julgrogg" efter att ha varit "Kåt, glad och tacksam"27.10.2021 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

BlackJack behöver ingen närmare presentation utan är ett av Sveriges största dansband. Mycket tack vare deras mastodonthit ”Inatt Inatt – Inget stoppar oss nu” som är den dansbandslåt som streamat i särklass mest på Spotify och som vann omröstningen ”alla tiders största dansbandslåt för några år sedan. Efter att ha stått stilla med bussen i 18 månader är det nu dags för julsingeln "Julgrogg (Det finns även alkoholfritt alternativ)"

Magisk vecka för skivbolaget från Skaraborg20.4.2021 15:41:41 CEST | Pressmeddelande

Skivbolaget Atenzia Records med huvudkontoret i Fåglum och med Pär Winberg från Falköping som produktchef och artistansvarig har haft en fantastisk vecka. När nomineringarna till Grammis släpptes för ett par dagar sedan fick Atenzia Records fyra av fem nomineringar i kategorin "Årets Dansband" och som grädde på moset gick deras album med Skånska Donnez upp på första plats på den svenska topplistan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum