Bookmark Förlag

Margaux Dietz gör barnbok till förmån för Min Stora Dag

Dela

Idag släpps den andra barnboken av Margaux Dietz. Boken riktar sig till barn i åldern 3–6 år och handlar om att bejaka barns drömmar.

Margaux Dietz har tidigare skrivit biografin Your best life och barnboken Arnold reser till Sydafrika som fick stor uppmärksamhet i höstas.

"Alla barn har rätt att drömma stort,” säger Margaux Dietz. "Att ha och hålla drömmar vid liv är viktigt och glädjen av en uppfylld dröm kan göra skillnad för livet! Därför har jag skrivit denna bok till förmån för Min Stora Dag – en organisation som arbetar med att uppfylla drömmar och skapa glädjefyllda aktiviteter – Stora Dagar! – för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.”

Sjuksköterska, upptäcktsresande eller popstjärna – livet är fullt av möjligheter! När fyraårige Arnold åker vagn till förskolan förvandlas plötsligt vägen och vagnen blir en racerbil som Arnold kör. I badkaret på kvällen seglar Arnold bland delfinerna i havet.

Med stor igenkänning, humor och charmiga illustrationer kommer fantasins värld till liv och blir lika verklig som den vanliga vardagen.

För recensionsex eller intervjuförfrågningar, vänligen kontakta: josefine.bergkvist@bookmarkforlag.se

Kontakter

Bilder

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum