Bookmark Förlag

Maria Trolle dubbelt höstaktuell med målarbok och barnbok

Dela

Nu är Maria Trolle dubbelt aktuell med den senaste delen i hennes populära målarboksserie för alla åldrar och en barnbok för 3–6 år. I målarboken "Måndalen" och barnboken "Den vita hinden" introducerar Trolle sitt eget universum: Måndalen.

Med sina omtyckta målarböcker och fantasifulla stil är Maria Trolle en av de mest populära illustratörerna inom målarböcker. Nu är hon tillbaka med en ny efterlängtad målarbok som visar upp hennes egenskapade universum Måndalen.

"Måndalen är en plats för magi och fantasi som bjuder in alla, oavsett ålder, att få utlopp för sin kreativitet. Jag hoppas att alla känner sig välkomna in och att Måndalen kan bli en plats där man både kan varva ner och få äventyrslust", säger Maria Trolle.

Miljöerna från målarboken kan kännas igen i hennes nya barnbok Den vita hinden för 3–6 år. I boken möter vi Myra som under sökandet efter sin spårlöst försvunna bror och farmor får lära sig om mod och att lita på sin egen övertygelse. Det är en saga om att upptäcka nya sidor hos sig själv men också en berättelse om saknad där vi lär oss att slutet av en historia kan innebära början på ett nytt äventyr.

Maria Trolle är författare och illustratör vars succémålarböcker och barnböcker inspirerar och älskas av människor över hela världen – gammal som ung. Hennes trädgårdsintresse går som en grön tråd genom hennes konstnärskap, med växter och blommor som naturliga motiv och då gärna från hennes egen trädgård. Trolle är utgiven i nio länder och har bland annat utkommit med målarböckerna SkymningstimmanBotanicum och Flora samt barnböckerna Vivi söker en vän och Uppåt, uppåt! 

Måndalen och Den vita hinden släpps på Bookmark Förlag.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Årets viktigaste böcker: Vårt år och Mitt år för både dig och familjen17.11.2021 14:25:08 CET | Pressmeddelande

Nu släpps årets mest interaktiva och kreativa böcker, "Mitt år: För allt som hänt och allt du drömmer om", och "Vårt år: Familjens bok för hela året". Böckerna är de perfekta julklapparna till en själv, familjen eller någon man bryr sig om. Med fokus på året som gått och året som kommer blir det enkelt att sammanfatta, blicka inåt och planera för sina egna och familjens drömmar. En sida i taget.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum