Bookmark Förlag

Maria Trolle tillbaka med magisk målarbok för alla åldrar

Dela

Maria Trolles succémålarböcker inspirerar och älskas av människor över hela världen, gammal som ung. Nu är hon äntligen tillbaka med LUNA – en målarbok som bjuder på rogivande underhållning och magiska äventyr.

Luna är den senaste målarboken av Maria Trolle.
Luna är den senaste målarboken av Maria Trolle.

Målarbokstrenden för både vuxna och barn växer och allt fler ser färgläggning som en typ av aktiv mindfulness. En av de mest populära illustratörerna inom målarböcker är Maria Trolle som nu är tillbaka med Luna – uppföljaren till de bästsäljande målarböckerna SkymningstimmanBotanicum och Flora

– Jag tror att det finns få saker som kan ge utlopp för kreativitet och samtidigt låta en varva ner lika bra som målarböcker. Med Luna hoppas jag kunna bjuda på lite magi och ge folk en paus i vardagen, säger Maria Trolle.

Luna tar Maria Trolle inspiration från naturen och sagornas värld. Liksom i sitt övriga konstnärskap löper hennes trädgårdsintresse som en grön tråd genom boken, med växter och blommor som naturliga motiv tillsammans med fåglar, fjärilar och andra varelser. I boken hittas även ett register över de växter och djur som återfinns i verkligheten – ett populärt inslag för alla trogna läsare som känns igen från hennes tidigare målarböcker.

Luna släpps på Bookmark Förlag.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Luna är den senaste målarboken av Maria Trolle.
Luna är den senaste målarboken av Maria Trolle.
Ladda ned bild
Ladda ned bild
©Stefan Trolle Lindros
©Stefan Trolle Lindros
Ladda ned bild

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum