Värmdö Kommun

Marie Fjelkman ny VD för Gustavsbergsbadet

Dela

Vi välkomnar Marie Fjelkman som ny VD för Gustavsbergsbadet. Marie kommer närmst från rollen som verksamhetschef för Eriksdalsbadet i Stockholm stad. Hon börjar sitt arbete i Värmdö i juni.

Peter Brännström, styrelseordförande för Gustavsbergsbadet AB, är nöjd med rekryteringen och ser fram mot samarbetet:

- Vi har i Marie fått en VD som kan fortsätta utvecklingen av vårt populära bad, säger Peter Brännström. Just nu tvingar pandemin oss till stängning och det följs säkert av reducerade besöksantal. Men så småningom är vi tillbaka till fullt badhus, och då kommer vi att behöva en kraft som Marie för att optimera upplevelsen hos alla våra besökare.

Marie har tidigare drivit eget företag inom hälso- och träningsbranschen och är styrelseledamot i Svenska badmästareförbundet. Idag är hon verksamhetschef för Eriksdalsbadet:

- Jag har länge tyckt att Gustavsbergsbadet i mångt och mycket är en perfekt anläggning, säger Marie Fjelkman. Det är lagom stort, familjärt och omfattar flera olika verksamheter. Jag har haft en spännande tid som verksamhetschef på Eriksdalsbadet, men jag ser nu fram mot att få ta ett helhetsgrepp där även ansvar för fastighet och drift ingår.

Kommundirektör Cecilia Lejon instämmer i bilden av Marie:

- Maries bakgrund och profil borgar för både god styrning och fortsatt utveckling av Gustavsbergsbadet. Det är en av kommunens mest besökta attraktioner, det ska vi fortsätta att värna om.

Marie Fjelkman tillträder sin roll som VD den 1 juni. För mer information, vänligen kontakta Peter Brännström, styrelseordförande för Gustavsbergsbadet AB, på tel 070 375 49 50 eller e-post peter.brannstrom@varmdo.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum