Bookmark Förlag

Marie Kondo i ny bok om lyckan hemma

Dela

Spark joy är en illustrerad uppföljare till Konsten att städa som sålt mer än 12 miljoner exemplar och bidragit till att göra Marie Kondo till en av världens mest inflytelserika personer. I den nya boken bjuder hon på enkla tips för den som vill få ordning på alltifrån hemmakontoret till sina relationer.

Marie Kondos motto är att sprida glädje genom städning och KonMari-metoden har blivit ett vedertaget begrepp för att finna lyckan i det egna hemmetSjälvklarheten i den lättillgängliga städfilosofin har förtrollat en hel värld och gett henne miljontals följare på sociala medier, en egen serie på Netflix och aldrig sinande intresse från läsare över hela världen. 

Spark joy – lyckan ett städat hem innehåller inspirerande steg-för-steg-instruktioner  till hur du skapar en harmonisk plats för både arbete, kärlek, minnen och saker i ditt hem.

Livet börjar på riktigt först när du har ordning hemma”, skriver Marie Kondo och inspirerar till städning som utgår från att finna sig själv och hitta det som ger glädje i livet.

Hon skriver också: ”om du är dålig på att hålla ordning kan du glädja dig åt att förändringen kommer att bli ännu större”, och förklarar hur mycket annat det är som faller på plats så snart som man fått ordning hemma.

Spark joy innehåller charmiga illustrationer varav flera beskriver innehållet i Marie Kondos populära YouTube-filmer om hur man på bästa sätt viker klädesplagg. 

För översättning står Karin Wijk.

För mer information om boken eller författaren, kontakta:

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Bookmark Förlag utvecklar sin organisation7.4.2021 09:01:38 CEST | Pressmeddelande

Efter snart tio år och drygt tvåhundra titlar har Bookmark vuxit till tretton medarbetare och över femtio miljoner i omsättning. Det har blivit hög tid för en utveckling av organisationen. Den nya strukturen innebär tillsättandet av en litterär chef, en redaktionschef och ett renodlat säljteam under ledning av förlagets försäljningschef. Dessutom befordras under året tre kollegor till förläggare, och ytterligare två till förläggande redaktör respektive redaktör. Teamet förstärks också med en nyrekryterad förlagskoordinator.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum