Region Örebro län

Markparkeringen utanför M-huset, USÖ, öppnas för besökare

Dela

257 parkeringsplatser på marknivå utanför M-huset blir reserverade för patienter och besökare.

Parkeringsytan utanför M-huset är idag reserverad för personal. Då många patienter och besökare vill parkera på marknivå av olika anledningar blir parkeringsytan besöksparkering från och med den 9 mars. Att kunna parkera utanför M-huset har varit mycket efterfrågat av patienter som regelbundet besöker sjukvården. Vi ser också att de besöksparkeringar som finns på marknivå ofta är fullbelagda på dagtid. Behoven hos våra patienter och besökare prioriteras.

I tillägg till markparkeringar finns parkeringshuset öppet för de som önskar parkera under tak. Speglar är uppsatta för att underlätta sikten vid nedfart i rampen. Under mars månad kommer även ytterligare åtgärder att göras för att förenkla trafikflödet i parkeringshuset. Bland annat kommer körfälten att målas om för att tydligare visa vägen vid upp- och nedfart och det blir väjningsplikt för nedåtkörande bilar.

Det är samma parkeringsavgift på markparkeringar som i parkeringshuset.

Kontakt

Karl Löfroth, avdelningschef på Transport- och logistik, telefon: 019-6027480

Nyckelord

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

Region Örebro län styr om medel för att kunna stötta små- och medelstora företag under Coronakrisen1.4.2020 12:05:00 CESTPressmeddelande

Världsekonomin har lamslagits under de senaste veckorna genom de effekter, direkta som indirekta, som Coronaviruset inneburit. Konsekvenserna har och kommer bli kännbara för länets företag, i vilken utsträckning och omfattning är i dagsläget svårt att avgöra. En del insatser har redan initierats, såsom en företagsjour samt utökade nationella resurser till Almi, men troligtvis kommer nya behov att uppkomma.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum