Tellit

Martin Petersén, tidigare vice VD och strategichef hos Telenor, blir en del av Tellits styrelse

Dela

IT-bolaget Tellit avslöjar nu sitt senaste tillskott i styrelsen: Martin Petersén. Martin har en lång erfarenhet av branschen och har bland annat titlar som vice VD och produktchef hos stora bolag som Bredbandsbolaget, Glocalnet och Canal Digital bakom sig. Hans senaste uppdrag var som vice VD och strategichef hos Telenor.

Martin Petersén blir en del av Tellits styrelse
Martin Petersén blir en del av Tellits styrelse

Med sin gedigna erfarenhet från branschen hoppas Martin bidra till att öka Tellits tillväxtresa ännu mer. Han poängterar hur viktigt det är att göra detta utan att släppa kärnan i det som bidragit till deras nuvarande framgångsresa: kvalitet och kundnöjdhet.

- Tellit brinner för att paketera och leverera kommunikation som en tjänst på ett enkelt sätt. Att man dessutom lyckas göra det med en lönsam tillväxt är för mig ett bevis på att kunderna gillar det vi gör och att Tellits medarbetare gör ett bra jobb, säger Martin Petersén.

Tellit har levererat smarta kommunikationslösningar för företag sedan 2016. Även om det finns flera liknande produkter på marknaden menar han att det som gör Tellit unika är att paketera kommunikation som en tjänst och framförallt att göra det enkelt för kunden. Det är någonting nytt i branschen som han tror är mycket efterlängtat.

- Marknaden har väldigt många liknande erbjudanden men när man väl blir kund visar det sig ofta vara en ganska traditionell produkt och service bakom fasaden. Jag tror att man helt enkelt ofta har bråttom att skaffa kunder och då blir både produkt och service lidande. Tellit har sitt fokus på att göra jobbet ordentligt och att aldrig tumma på kvaliteten. Därför har man nu en solid produkt och kan fortsätta växa med hög takt framåt.

Att ha Martin Petersén i styrelsen är något som Tellits nuvarande styrelseledamöter ser som en stor fördel. Han har lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som kommer hjälpa till att vidareutveckla Tellit.

-  Vi på Tellit är oerhört glada över att få in Martin på vår resa, säger Bajram Nuhi, Styrelseordförande på Tellit.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Martin Petersén blir en del av Tellits styrelse
Martin Petersén blir en del av Tellits styrelse
Ladda ned bild

Om

Tellit
Blekingegatan 1
37134 Karlskrona

http://www.tellit.se

Tellit är ett IT-bolag med huvudkontor i Karlskrona. Sedan 2016 erbjuder de smarta kommunikationslösningar för företag såsom molnväxel, mobiltelefoni och digitala körjournaler. Bolagets vision är att förbättra och förenkla kommunikationen mellan medarbetare och till kunder.

För Tellit är nöjda kunder och digitala lösningar allra viktigast.

Läs om Tellit på tellit.se

Följ Tellit

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.