Bingolotto

Martin Stenmarck i Bingolotto

Dela

Den här veckan gästas Rickard Olsson av den folkkära sångaren och artisten Martin Stenmarck, högaktuell med nya singeln Du och jag. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Den här veckan gästas vi av den folkkära sångaren och artisten Martin Stenmarck, högaktuell med nya singeln Du och jag. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Martin Stenmarck har firat framgångar som både musikalartist och sångare. Som sångare har han bland annat vunnit Melodifestivalen 2005, med låten Las Vegas. Martin fick även äran att representera Sverige vid Eurovision Song Contest. Han har gett ut åtta soloskivor sedan debuten 2001 och slog igenom på allvar med sin singeln 7milakliv från albumet 9 sanningar och en lögn.

BingoLotto – Söndag 2 september kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum